![]() |
Umarım Benzer Konu Yoktur Baktım Ama )): |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Umarım Benzer Konu Yoktur Baktım Ama )):umarım benzer konu yoktur baktım ama )): ARKADAŞLAR BU PAZARTESİ GÜNÜNE AT FAKAT BEN BU SAATLER GECE M GÜNDÜZMÜ ANLAYAMADIM BLEN VARSA YARDIMCI OLABİLRSENZ SEVİNRM ![]() ![]() ![]() ![]() Saat 1 - Kamer'dir, muhabbet ve kalpleri celp için münasiptir ve muafıktır ![]() Saat 2 - Zuhal'dir ![]() ![]() Saat 3 - İzdivaca, mektup ve kitap yazmaya ve muhakemeye muafıktır ![]() Saat 4 - Merihe mensuptur, sidik bağlama düşmana azap çektirme ve helak etmek gibi mezmum amellere muafık bir saattir ![]() Saat 5 - Güneş'e mahsustur, hacetlerin kabulü, halkın lisanını bağlamak kalpleri cel ve cezbetmek, (kalpleri kendine benzetmek) için havas okuyup yazmaya münasiptir ![]() Saat 6 - Zühre'ye ait bir saat olup onda vefk, tılsım ve nüsha yazmak iyidir ![]() Saat 7 - Utarit'e mensup olup hacetlerin kazası, lisan bağlamak ve kalpleri celp etmeye müsaittir ![]() Saat 8 - Kamer saatidir ![]() ![]() Saat 9 - Zuhal saati olup ara açmak adavet ve buğz, kin ve nefret ve emsali şeylere mahsus bir saattir ![]() Saat 10 - Müşteri ve mensup olup cidden mübarek ve said bir saat olduğundan bilimum hayır işlere yarar ![]() Saat 11 - Merihe ait bir zamandır ![]() ![]() Saat 12 - Güneşe mensup bir mes'ud saattir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|