![]() |
Degisik Büyü Bozma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Degisik Büyü BozmaDegisik büyü bozma günaydın arkadaşlar sizlerle daha dün yeni öğrendiğim bir formülü paylaşmak istiyorum henüz özel bir nedenden dolayı kendim uygulayamadım ![]() Akşam saat 7 den sonra hiç kullanılmamış plastik bir kaba bir şişe üzüm sirkesi konur üzerine alabildiği kadar sizin yıkanma ayarınızda sıcak su ilave edilir banyoya girilir ve Dua edilir ALLAH'Im bana bugüne kadar yapılan büyüler sihirler kötü okumalar nazarlar bunla birlikte aksın gitsin AMİN ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Degisik Büyü Bozma |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Degisik Büyü BozmaAlıntı: snmm Nickli Üyeden Alıntı günaydın arkadaşlar sizlerle daha dün yeni öğrendiğim bir formülü paylaşmak istiyorum henüz özel bir nedenden dolayı kendim uygulayamadım ![]() Akşam saat 7 den sonra hiç kullanılmamış plastik bir kaba bir şişe üzüm sirkesi konur üzerine alabildiği kadar sizin yıkanma ayarınızda sıcak su ilave edilir banyoya girilir ve Dua edilir ALLAH'Im bana bugüne kadar yapılan büyüler sihirler kötü okumalar nazarlar bunla birlikte aksın gitsin AMİN ![]() ![]() ![]() ![]() nelere iyi geliyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|