Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
celp, için, muhabbet

Muhabbet Ve Celp İcin

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Muhabbet Ve Celp İcin

Muhabbet ve celp icin

şimdi yazacagım duayı yazarın yazdıgı gibi aynen aktarıyorum yazar diyorki her kim bu duayı 3 gün aralıksızın sabahnamzından sonra 100 defa okursa istedigi kişiyi celb etmiş olur diyor eger istediği olmazsa bana lanet etsin diyor yazar dua şudur Bismillahirrahmanirrahim

Ya kadim ya kadim ya kadim ya ehat ya muhammed benlen yelid velem yüled velem yekünlehu küfüven ehad ve sellellahu ala muhammed ve ilahi ecmain amin saygılarımla sorusu olan yazsın yarın veya bu akşam zamanım oldugu zaman cevaplarım arabamı yaptırmaya götürcem işim ne zaman biter bilmem Allaha emanet olun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com