Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
duyması, eşinizin, için, saygı, sevmesi

Eşinizin Sizi Sevmesi Ve Saygı Duyması İçin....

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Eşinizin Sizi Sevmesi Ve Saygı Duyması İçin....

Eşinizin Sizi Sevmesi ve Saygı Duyması İçin

Arkadaşlarım ben deneyipte iyi sonuç aldığım bir duayı daha sizlerle paylaşmak istiyorum herkes faydasını görecektir buna inanıyorumÖnce Allah rızası için bir fatiha üç ihlas okuyarak(iki rekattada)namaz kılıyoruz Namaz bitince kalkmayarak Rahman suresini okuyoruz, bitince secdeye kapanıp Allaha Filan ibni filanla barışayım kavuşayım diye yalvararak içten dua ediyoruz Yine aynı şekilde iki rekat Allah rızası için namaz kılıyoruz, sevabını Peygamberimizin ruhuna bağışlıyoruz bu defa Muhammed suresini okuyoruz Bitince secdeye kapanıp Peygamberimizi vesile ederek onun yüzü suyu hürmetine isteğimizi yine yalvararak istiyoruz Yine kalkmıyoruz ve bin defa <YA VEDUD YA MUKADDİM> birlikte okuyarak bitiriyoruz Üç yada yedi gece müşteri saatinde okumak lazım O düşüncesiz erkek gidiyor, size değer veren kuzu gibi uyumlu sevecen bir erkek geliyor şüpheniz olmasın Evlilerde, bekarlarda okuyabilirSandal ve günlük tütsü olarak kullanılabilir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com