Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aydır, çekiyorum, eziyet

6 Aydır Eziyet Çekiyorum

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

6 Aydır Eziyet Çekiyorum

6 aydır eziyet çekiyorum

arkadaşlar malumunuz gönül konuları muallakta kalınca çok acı veriyor bitiremeiyorsunuz yada kendi içinizde bitmiyor bende böyle karışık bir aşk hikayesinin içine anlamadan dahil oldum 6 aydır resmen işkence çekiyorum dua ediyorum fakat dua edince daha çok kaçar gibi ona görünsemde bi nevi kendimi yamama durumuna düşecek kadarda aradaki seviyeyi korumaya çalışıyorum çevremde bi çok kişi tarafından tanınıyor ve ona bi şekilde ilettim sevdiğimi seni normal arkadaşım olarak görüyorum biriyle görüşüyorum diyip başından salladı fakat sırf sallamak için dedi az çok herkes ağızdan çıkan kelime ile yürekten çıkanı bilir ben 6 aydır öl geber kahırlarda iken obaşkasınla görüşüyo diyip kırıldım tabi belki biter gider di o zaman fakat benim yanımda yabancı yada biri olsa o ve arkadaşları tarafından takip edildim hani meğer gönlü yok neden takip ediliyorum dedim son zamanlarda dualarımı daha da yoğunlaştırdım gözümü kapadım onun yüzünü hayal ettim güzel şeyler hayal ettim umudumu yitirmedim fakat iletişim kurmaya çalışınca araya kesin bi duavarda koymuyo fakat yaklaştırmakta istemiyo inanın 3 gün 3 ay ağlayıp geçecek bişey olsa bu kadar lafını etmem yıldızname akan bi hafızlada görüştüm muhabbet için dua aldım fakat duayı fazla sıkmışım cevşende huzursuz etti imha etmek zorunda kaldım çok ta faydasıni göremedim anlamadığım şey yıldızname konusunda her gittiğimde değişik şeyler çıkması ve halis bir niyetle okunan duanın (bide resmine dua yazdırıp yakmıştım sala vaktinde) neden işe yaramadığı :c rybr1::cry br1:

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com