Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
edebilirmisiniz, yardim

Bana Yardim Edebilirmisiniz?

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bana Yardim Edebilirmisiniz?

Bana yardim edebilirmisiniz?

Önce Selam
Konuyu yanlis yeremi actim bilmiyorum ama eger öyleyse kusuruma bakmayinAma sormam gereken birsey var

Ben tantanali bir sekilde esimden ayrildimBizimle cocuklarimla ilgilenmiyordu soguktu bize hep ama annem ayrilmayayim diye sürekli bana muska göndermek istiyordu ama ben kabul etmiyordumSürekli eski esimle barismami istiyorduHalada istiyorBu yalanlar söylüyordu seni korumak icin yazdirdik diye neyse Zaman gecti sorunlarimda yanimda olan beni dinleyen konusan arkadasim vardi net üzerinden onu sevdim oda beni sevdiZaman gectikce ailesiyle tanistirdi ve hic bize soguk davranmadilar cocuklarimdan dolayi iliskimize karsida cikmadilarSevdigim bekardi evlilik yapmamis biri

Herneyse ama benim annem sürekli karsi ciktiOnun gözünde sevdigim bir hicti cünkü isini begenmedi paran varmi diye sorduAsagiladi cocugu ama ona ragmen benden ayrilmadi

Bana sürekli evlilikten bahseden o olurdu benle güzel hayalleri olurdu cocuklarimi nasil yetistirecegini dile getirirdiAma bir sorunumuz varBize birden birsey oluyor benim her dedigime sinir oluyor sanki düsmaniymisim gibi davraniyorHakaretler cirkin sözlerBeni görmek bile istemiyor öyle sogukluk oluyor uzaklasiyorDaha 3 hafta önce sinavimi verinceye kadar cok ilgi gösteremem anlayisla karsila beni askim diyordu1hafta öncede ne zaman geleceksin gel artik evlenelim diyen insan3 gün sonra bir sorumda koptu
Acayip degisiyor böyle düsmaniyim sanki cok kiriliyorum sebeplerini soruyorumAma konusamiyoruz bana karsi acayip sert ters tepki icinde beni dinlemeye görmeye tahammlü yok gibi davraniyorSeviyordu beni ama iste arada cok iyi oluyoruz ama sonra birden birseyler oluyor
Sadece onda degil ben yapayalnizim kimse aramiyor evime gelmiyorArkadas edinemiyorumKursa gidiyorum herkez benden uzak oluyorKurstaki ögretmen bile kadinlar böyle soguk mesafeli oluyorlar

Acaba Annem sürekli haci hocaya giderek uzaktan bana büyü gibi birseyler yaptirabiliyor olabilirmi?Cünkü annemi biliyorum evliligim boyunca esimle bize okunmus tuz yedirirdiBaglansinlar diye yaparken basini yedi ayrildikBiktim usandimBen ondan süphe ediyorum ama bilmiyorumBunlarin sebebi nedendir ya ofssBen uysal insanlarla iyi gecinen yerine göre konusan uyumlu güler yüzlü biriyim kimseye kötülügüm olmaz ama birsey var ben neden yalnizim böyle neden insanlar benden uzak duruyor
En önemlisi sevdigim cocuk 1 hafta önce ne zaman geleceksin gel artik evlenelim derken simdi gözü beni görmüyorCok tuhaf ya

Cok caresizim yalnizim ölüp gitsem bakacak kimsemiz yokVe ben sevdigim cocugu geri istiyorum onu cok seviyorum cocuklarimda cok seviyorOnun aileside bizi cok seviyor bana sürekli kizim kizim diyorlarCocuklarimi soruyorlar sürekli acayip iyilerAma iste sevdigimle aramiza böyle bir sorun giriyor anlam veremiyorum

Eger okuduysaniz sizlerin fikri nedir paylasabilirmisiniz? Yardim edebilirmisiniz? Cok üzülüyorumBunlarin sebepleri ne olabilirHic bir yerden kismetim yokNe is güc ne sevgi anlamadim yaVe ben sevdigim cocugu istiyorum :'( Ayrilik cok zor böyle soguk hayatinda hic olmamisim gibi davranmasi aci veriyorBaska kizlar var desem ilgilenmiyor eminimiste arada oluyor bu durum

Neyse cok uzun olmus :(

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com