![]() |
Bana Yardim Edebilirmisiniz? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bana Yardim Edebilirmisiniz?Bana yardim edebilirmisiniz? Önce Selam ![]() Konuyu yanlis yeremi actim bilmiyorum ama eger öyleyse kusuruma bakmayin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben tantanali bir sekilde esimden ayrildim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Herneyse ama benim annem sürekli karsi cikti ![]() ![]() ![]() ![]() Bana sürekli evlilikten bahseden o olurdu benle güzel hayalleri olurdu cocuklarimi nasil yetistirecegini dile getirirdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Acayip degisiyor böyle düsmaniyim sanki cok kiriliyorum sebeplerini soruyorum ![]() ![]() ![]() Sadece onda degil ben yapayalnizim kimse aramiyor evime gelmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() Acaba Annem sürekli haci hocaya giderek uzaktan bana büyü gibi birseyler yaptirabiliyor olabilirmi?Cünkü annemi biliyorum evliligim boyunca esimle bize okunmus tuz yedirirdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En önemlisi sevdigim cocuk 1 hafta önce ne zaman geleceksin gel artik evlenelim derken simdi gözü beni görmüyor ![]() ![]() Cok caresizim yalnizim ölüp gitsem bakacak kimsemiz yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eger okuduysaniz sizlerin fikri nedir paylasabilirmisiniz? Yardim edebilirmisiniz? Cok üzülüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neyse cok uzun olmus :( |
![]() |
![]() |
|