Gözü Senden Başkasını Görmesin Sana Bağlansın |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gözü Senden Başkasını Görmesin Sana BağlansınGözü Senden Başkasını Görmesin Sana Bağlansın Bismillahirrahmanirrahim Ve elkaytü aleyke mehab beten minni ) 20 kere okuduktan sonra 1 kere Allahümme leyyin kalbe ala muhabbeti fülanete ibni fülanete okunacak İçecek, koklanacak veya bir meyve üzerine iyi bir saatte yirmi (20) defa okuyup, yedirir, içirir veya kokladırsan, sana büyük bir mehabbetle bağlanır Alıntı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yalnız bu kısmı açıklarmısınız ![]() ![]() fülanete ibni fülanete sevdiğinin ismi kendi ismimiz mi? yoksa annesinin ismi kendi ismi? ben anlamadım açıklarsanız sevinirim |
|
Gözü Senden Başkasını Görmesin Sana Bağlansın |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gözü Senden Başkasını Görmesin Sana BağlansınAlıntı: bahar7766 Nickli Üyeden Alıntı Bismillahirrahmanirrahim Ve elkaytü aleyke mehab beten minni ) 20 kere okuduktan sonra 1 kere Allahümme leyyin kalbe ala muhabbeti fülanete ibni fülanete okunacak İçecek, koklanacak veya bir meyve üzerine iyi bir saatte yirmi (20) defa okuyup, yedirir, içirir veya kokladırsan, sana büyük bir mehabbetle bağlanır Alıntı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yalnız bu kısmı açıklarmısınız ![]() ![]() fülanete ibni fülanete sevdiğinin ismi kendi ismimiz mi? yoksa annesinin ismi kendi ismi? ben anlamadım açıklarsanız sevinirim anne adı ile birlikte okunuyor sevgili kardeşim ayşe ibni ahmet ile fatma binti hatice gibi ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|