Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ihtiyacım, yardıma

Yardıma İhtiyacım Var!

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yardıma İhtiyacım Var!

yardıma ihtiyacım var!

arkadaşlar ben forma yeni katıldım üye olmadan öncede zaten bu formu takip ediyordum
ben sevdiğimden ayrılalı 7 ay oldu 5 aydır birbirimizi göremiyoruz birbirimizi çok seviyoruz ama onun ailesi onu engelliyor oda bana zarar vermesinler die benden uzak duruyor bizi ailesi ayırdı ama o bana geri dönmek istiyor annesi öldü üvey ailesi var kendi babasıyla her zaman konuşuyorum ve beni çok seviyor bekle gelicek diyor ama ben dayanamıyorum çnkü üvey ailesi hep ona yedirip içiriyor oda bunun farkında ama bişey yapamıyor benim onu onlardan geri almam lazım bana yardım edebilr msnz? arapçam yok elimden geldiğince dua ediyorum zaten yapabildğm sadee Allah'a sığınmak ama sizin önerebileceğiniz, yapıpta işe yarayan dualarınız varsa benimle paylaşır mısınz?
Allah rızası için bana yardım edin kardeşlerim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com