Sevgilim Geri Döndü Ama Sonra Çok Soğudu |
08-06-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevgilim Geri Döndü Ama Sonra Çok Soğudusevgilim geri döndü ama sonra çok soğudu Merhaba arkadaşlar,geçen yıl sevgilimle çok kötü günler yaşıyorduk ve bir gün ayrıldık,ben de buralardan bulduğum bir dua ile geri dönmesini istedimkarabiberin üzerine okunuyordu ve karabiber yakılıyordu(adını hatırlamıyorum duanın ) bende ne yazıyorsa yaptım uyguladım,evet erkek arkadaşım 3 gün sonra döndü[img]images/smilies/default/tongue[1]gif[/img][img]images/smilies/default/tongue[1]gif[/img]çok sevindim tabiondan sonraki süreç öyle olmadı,çok fazla soğudu benden hep uzak durmaya çalışıyordu,nedenini sorduğumda bilmediğini söylüyordu kırk gün kadar sürdü bu soğukluksonrasında küçük bir ayrılık daha yaşadık ve tekrar barıştığımızda çok güzeldi her şey bir daha da bozulmadı benim tavsiyem dua dışında madde kullanılan şeyleri yapmayın,tehlikeli buluyorum ben,o an ki acı ile insan her şeyi yapmak istiyor ama dua her kapıyı açar gerisi allaha bırakın,olmuyorsa vardır bir hayırallah herkesi sevdiğine kavuştursun |
|