Bana Yardimci Olun Arkadaslar.. |
08-06-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bana Yardimci Olun Arkadaslar..Bana yardimci olun arkadaslar Hayat hikayemi anlatmak istiyorum Cunku aklim'da kotu vesveseler var ve bunlar'dan kurtulamiyorum ;( Ben kucuklugum'den beri ailem'den birisine asigim yani tam tamina 8 sene boyunca onu sevdim Sene'de onu sadece 1 veya 2 defa gorurdum yuzunu unutsam bile severdim Etrafimda onca yakisikli erkek olmasina ragmen yine onu hep onu severdim Ve bundan 2 sene once dua etim ruyam'da onun hakkinda bilgi edinmek icin Ve niyetim cuydu ; Allah bana onu hakkinda bilgi ver dedim Ve ruyamda onun'le evleniyordum Ikimizde cok mutluyduk Bu ruyadan sonraa ona daha cok baglandim daha cok svdim Bu ruyanin uzerine ona askimi istiraf etmeye karar verdim Ve bir yolunu bulup onun iletisime gecdim msn'de ona onu sevdigimimi soyledim Bana YASITIN DEGILIM dedi ve dunya basima yikildi, cok agladim Bunun uzerine 8 ay sonra karsi karsi geldik ve bana oyle bakti ki oda beni seviyor zannetim bu sefer onu yine ekledim FB'de istegimi kabul etmedi Yine uzuldugum'le kaldim ama ona karsi sevgim hic azalmadi Ve bundan 3 ay once onu arkadasimi FB'den ekledim konusdum oyle guzel anlastik ki bana Dedi Ki YEMIN EDIYORUM SENIN GIBI KIZ BULSAM HIC KACIRMAZ EVLENIRIM dedi dunyalar benim oldu bu lafin uzerine ben ona herseyi itiraf etmeye karar verdim Yani o kizin aslinda ben oldugumu Ve istiraf etim Bana dediki BIRDAHA ADINI BILE DUYMAK ISTEMIYORUM dedi bu sefer uzuldum ve icimde ona karsi hic sevgi kalmadi sevmiyorum sevemiyorum fotolari vardi bende eskide olsa bakar aglardim simdi tam tersi bakmak bile gelmiyor icim Allah onu svgisini icimden aldi Ama nedense bundan sonra tek istegim bana pismalikla donsun istiyorum ben neler cektiysem nasil agladiysam nasil onu dusunduysem Oda aynisi olsun istiyorum Nedenini bilmiyorum Arkadaslar bana yardimci oun lutfen :( Ama intikam degilde sadece biraz pisman olsun bana donsun benim neler cektigimi nasil agladigimimi nasil uzuldugumumu gorsun hissetsin istiyorum Ona asik degilim ama baska bir erkekler konusamiyorum sevmiyorum Nedense sadece onunla evlenmek istiyorum kocam olsun istiyorum ama dedigim gibi asik degilim ona Arkadas bana yardimci olabilirmisiniz Bu takintidan kurtulmak istiyorum ;( |
|