Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgi, dualarım, günlük, kardeşlerim, lütfen, mudur, uygun, verirmisiniz, yetkili

Günlük Dualarım.. Uygun Mudur ?? Lütfen Yetkili Kardeşlerim Bilgi Verirmisiniz Bana..

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Günlük Dualarım.. Uygun Mudur ?? Lütfen Yetkili Kardeşlerim Bilgi Verirmisiniz Bana..

Günlük dualarım Uygun mudur ?? Lütfen yetkili kardeşlerim bilgi verirmisiniz bana

selamunaleyküm kardeşlerim

bir önceki konumda sıkıntılarımdan bahsetmiştim her ne kadar forumdaki bilgili kişiler yazmamış olsalar bile ben kendi araştırmalarımla günlük dua listesi yaptım

hemen hemen her gece kuran okuduğumu belirtmiştim

onun dışında her gece

Ya Allah : Allah rızası için,
Ya Sabur : sabırlı olmak, başladığım işi kolaylıkla bitirebilmek için,
Ya Selam : esenliğe çıkmak için
Ya Mucib : kararlı olmak için,
Ya Vedud : sevdiklerimin sevgisini kazanmak için,
Ya Zül Celali Vel İkram : Hakkımda hayırlı olan kişinin bana gelmesi için

okumak istiyorum

+

Ya Kadir Ya Allah Ya Rahman Ya Allah Ya Rahim Ya Allah Ya Kerim Ya Allah okumak istiyorum Allah benim hakkımda hayırlı olan eşi bana yakınlaştırsın diye

Lütfen yardım istiyorum sitedeki bilgili kişilerden uygundur değil mi günlük olarak bunları okumam ?

bir de bunlara sürekli devam ederken arada sevgi ve aşk dualarından uygulamam da doğru olur mu ??

mesela ' 21 günde sevdiğinin gelmesi ' ya da mesela ' devamlı okursan sevdiğini aşık edersin '

yani demek istediğim esmalara sürekli devam edicem zaten ama onlara devam ederken arada yukarıdaki dualar gibi duaları da yapabilirim di mi tabi duaları teker teker yapıcam, onu öğrendim burdan :) duaların hepsi aynı anda yapılmıyormuş

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-06-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Sa busee fazla bilgim yok fakat 2seneye yakın siteyi sürekli her konuyu okuyorum esmaları günlük rahatlıkla niyetlenip okuya bilirsin bende okuyorum Çunki fakat ask duaları yerine ya Kadir ya Allah ya rahman ya Allah ya rahim ya Allah ya Kerim ya Allah ya cami ya Allah ya vedud ya Allah günde 3000 defa okursan niyetlenip oda ask duası yerine geçiyor ve 1 defada 2 sinı birden okumuş olursun yardımcı olduysam ne mutlu bana selametle kal
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com