|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
allah, başlık, bulamıyorum, edin, için, rızası, yardım |
![]() |
Başlık Bulamıyorum :( Allah Rızası İçin Bana Da Yardım Edin.... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Başlık Bulamıyorum :( Allah Rızası İçin Bana Da Yardım Edin....başlık bulamıyorum :( Allah rızası için bana da yardım edin ![]() ![]() ![]() ![]() selamunaleyküm ![]() ![]() bu siteye tesadüf eseri rastlamıştım ve o günden sonra da ara ara takip etmeye başladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nasıl anlatsam nereden başlasam bilemiyorum aslında :( çok kısaca anlatmaya çalışacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kendisinin sevgilisi var benimse yok uzun zamandan beri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o da bundan iki gün sonra ilişkisi yok olan durumunu kaldırdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() onu ne kadar çok sevdiğimi kelimelerle ifade edemem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allahım olmasa ona sığınışım olmasa bu günler nasıl geçerdi hiç bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuran okumaya başladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() en büyük dileğim ise evlenip bir yuva kurmak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() işte şimdi az çok biliyorsunuz durumumu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 - o hakkımda kötü konuşan akrabam için ne okumalıyım yada hangi esmaları okumalıyım ![]() ![]() 2 - en önemlisi Allahımın hayırlı kişiyi karşıma çıkarması için, hayırlı olan kişi benimle olsun diye hangi duaları yada hangi esmaları okumalıyım ![]() ![]() ![]() ![]() 3 - bir iş bulmak için neleri okumalıyım 4 - bir de verdiğim kararlardan vazgeçmemek için ![]() ![]() o kadar zor durumdayım ki yardım edenden Allah ne muradı varsa versin diyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() umarım konuyu doğru yere açmışımdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() inanın az önce üyeliğimin aktifleştirildiğini gördüğümde bile içim cız etti, belki de tek umudum burası çünkü :( |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Başlık Bulamıyorum :( Allah Rızası İçin Bana Da Yardım Edin....hosgeldınız buse kardesım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Başlık Bulamıyorum :( Allah Rızası İçin Bana Da Yardım Edin....ayimgunesim öncelikle çok teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çünkü belki de bu şekilde bir insanı geri getirmeye çalışmak günahtı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o yüzden şimdi içinde büyü olmayan davet olmayan ve günaha girmeyen duaları okumak istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Başlık Bulamıyorum :( Allah Rızası İçin Bana Da Yardım Edin....Emin ol kardeşim yaşadığın en kötü olay bile sonunda bir hayıra vesile olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Başlık Bulamıyorum :( Allah Rızası İçin Bana Da Yardım Edin....kardeşlerim Allah razı olsun cvplarınız için ![]() ![]() ![]() ayimgunesim, qisemjick ; belki de haklısınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir de ben ÇEVİRGEL duasını yaparken ' Allahım x bana geri dönsün, yeniden benimle olsun ' diye niyet etmiştim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilemiyorum işte yardımcı olun bana yol gösterin :( ilk defa öyle bir şey yaptım ve onu da elime yüzüme bulaştırdım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yorum yapan yardımcı olmaya çalışan kardeşlerim Allah sizden razı olsun dualarınız kabul olsun inşallah ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|