Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çocuk, dua, etmem, için, olur, uygun

Bu Çocuk İçin Dua Etmem Uygun Olur Mu ???

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bu Çocuk İçin Dua Etmem Uygun Olur Mu ???

bu çocuk için dua etmem uygun olur mu ???

arkadaşlar son iki gün içinde çok konu açtım kafanızı şişirdim ama inan bilgilerinize ve tavsiyelerinize o kadar çok ihtiyacım var ki içim öyle bir dua etme isteğiyle taşıyor ki bu aralar daha da fazla

bir konuda daha size danışmak istiyorum bir çocuk var, biz bu çocukla 3 senedir hatta belki daha fazladır tanışıyoruz ilk tanıştığımızdan beri çocuğun bana ilgisi var, bunu sadece ben değil arkadaşlarım da farkediyorlar hep söylüyorlar hiç çıkmadık ama iyi de anlaşıyorduk bikaç ay böyle gayet iyi geçti ondan sonra aramızda küçük bir tartışma geçti ve bu çocuk başka bir kızla çıkmaya başladı bu anlattıklarım 3 sene önce oluyor

aradan geçen zamanlarda bu çocukla ne zaman karşılaşsak, ertesi gün bana msj attı yada aradı arayamadığı zamanlar da oluyordu fakat mesela karşılaştığımızda sürekli bana bakıyor ama durmadan

herneyse en son 3 ay önce bu çocuk bana yeniden msj attı ben de cevap verdim konuşmaya başladık ama ben onunla msjlaşırken yada konuşurken onun sevgilisi olduğunu bilmiyordum çünkü benim facebookum 1 seneye yakın kapalıydı çünkü herneyse 3 ay önce konuştuk onunla çok ta iyi anlaşıyorduk sevgili değildik ama bana sanki sevgilimmiş gibi davranıyordu :s 2 haftaya yakın aramız çok iyiydi sonradan beni kıskandığı için kavga çıktı aramızda ve o kavgadan beri de konuşmadık 2 buçuk ay oldu

ve ben 2 ay önce falan facebookumu açtım yeniden ve bir baktım ki bu çocuk facebookta ilişkisi var görünüyor ama ne kızla resimleri var ne de kızın ismi var ilişki durumunda sonra kıza baktım kızda 2sinin resimleri var

yani arkadaşlar benimle konuşurken de sevgilisi varmış meğer ben de gerçekten etkilenmiştim ondan ama bu onun bana gösterdiği yoğun ilgi yüzünden oldu şimdi benim bu çocuk için okuyabileceğim dualar var mı acaba ? yoksa onun için dua etmem harama mı girer ?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com