sayin ilimalemi adminleri modlari nuyeleri uzun suredir diteyi takip etmekdeyim ancak daha hic bir uygulama yapmadim 5yildir beraber oldugum bir kiz var ve ikimizde severek ayrildik ki hale seviyoruz ancak bazi sebeblerden ayrilik oldu ikimizde birbirimizin aklindayiz simdi sormak istedigim sayin ustadlar herseyi goze laldim bunun icin cenneten bile muaf kalmaya hazirim sizlere sorum bir buyu okudum nohuta 41 kez ihlas okuma gibi sizce bumu daha etkili bir yontem yoksa resmi sirkde tutmami yoksa sekurunmu 2sini bir arada uygulamam ters teper diyordu sitede hep adminlerimiz sizce ne yapmaliyim bu aciyla daha fazla gitmeyecek bu bunye yardim edermisiniz lutfen
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.