Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bozmak, büyü, etkili, için, nazar, yöntem

Büyü Bozmak Ve Nazar İçin Etkili Yöntem

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

merhaba arkadaşlar,bu uygulamayı yapmadım ama etkili diye düşünüyorum [img]images/smilies/default/thumbsup[1]gif[/img]merhaba arkadaşlar,bu uygulama bilgisine cok güvendiğim gönül gözü acık bir arkadaşımın tavsiyesidir5-6 ayrı kişiye verdim uygulayanlar,inanılmaz sonuclar aldıetkisini kaybetmemesi acısından burada bu neticeleri acık acık anlatmayacağım ama ,kendilerine yapılan büyüleri eliyle koymus gibi buldular,üstlerindeki ağırlık kısmetszlik gittibu uygulama zahmetlidir biraz ancak inanılmaz sonucları vardırüstünüzde size etki eden cin musallatı,büyü nazar ve de bircok negatif etkiyi yok edip auranızı güçlendiriyor adeta bır zırh oluyor sizin için
uygulamaya gelincehiç ara vermeden ardı ardına 127 nas 127 felak we 127 ayetel kürsi okunacakher bir duadan evvel bir defa nıyet edılecek''ALLAHIM ÜSTÜMDEKİ BÜYÜ NAZAR CİN ETKİSİ VE BUNUN GİBİ İNSANLARIN VE CİNLERİN BANA OLAN TÜM NEGATİF ETKİSİNİ KALDIRMAN,HAKKIMDA HAYIRLI KISMETLERİMİ BANA VERMENİ DİLİYORUM'' her dua dan evvel bir niyetyani bir niyet bir dua bir niyet bir dua şeklinde gıdecekeğer ustunuze gercekten negatıf bır etkı varsa nas ve felak okurken sıkıntı ve daralma hıssedebılırsınız ama sakın bırakmayın devam edin,ayetel kürsiye gecınce hiçbir sıkıntınız kalmayacak,ayetl kürsiye gecınce sizin için kara göründü demektiryanınıza okuma esnasında bi bardak su alınboğazınız kuruyacaktır muhtemelen ara ara duanızı bu suya okuyuun üfleyin ve için,tekrar edıyoum bu uygulama bir oturusta yapılmalıdırbaşkasının niyetine anne ismiyle niyetlenerek de yapılabilirhatta inancınız kuvvetli ise iman derecenize göre,sizi büyüyü yapan sıkıntınıze vesile olan kişileri bile öğrenebilirsiniz bu uygulama sayesindedaha fazla detay vermiycem ama inanın ve uygulayınıstersenız suyu bıtırmeden surahıde cogaltabilirsiniztavsıyem suyu cogaltmanız ve sueklı kullanmanızdır ben evime odama kapımının eşiğine de sürdümuygulayın ve sonuclarını göründileyen sonucları burada paylaşabiliralıntı değildir bizzat uygulattığım bir okuma şeklidirAllah yar ve yardımcınız olsun alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com