Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
büyü, cinlerle, ilgili, soru

Büyü Ve Cinlerle İlgili Soru

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Büyü Ve Cinlerle İlgili Soru

Büyü ve Cinlerle ilgili soru

Herkese hayirli sabahlar
Ben bu foruma yeni üye oldum Bi kac sorum olacak
Öncelikle kisaca yasadigim olaylari aktarmak istiyorum
Bundan yaklasik iki ay önce bende büyü oldugu ortaya cikti
iki farkli büyü var diye söylendi Birini erkek arkadasim yaptirmis kendisine baglamak icin, digerini ailesi yaptirmis ayrilalim diye (bundan erkek arkadasimin haber yok) bu iki büyüde yedirme yoluyla yapilmis Ben ailesinden ablalariyla görüsüyordum Bana cok iyi davraniyorlardi Ama kimsenin icini bilemiyoruz isde!!
Ben tabi hepsinden uzak durmaya basladim Erkek arkadasimdan ayrildim
Sonra biz hocaya gittik ailemle Büyünün etkisi üzerimden kalkiyordu Sonra tekrar fenalasdim, calisamayacak duruma geldim, nefes alamiyordum Sanki nefesim kesiliyordu
Hocaya telefon actik, daha sonra oraya gittigimizde, hoca bize tekrardan bi büyü yapildigini söyledi Benim resmimin üzerine cin alametini üzerime saldiklarini söyledi Bunu beni delirtmek icin yapildigini söyledi Erkek arkadasimin ailesi tarafindan yapilmis
Bu 4 hafta önceydi Bu son yapilan büyüden sonra aklima en olmadik seyler geliyor Hep kötü seyler Annem bunlarin vesvese oldugunu söylüyor Cinlerin verdigi korku diyor Sürekli ölecekmisim gibi geliyor, ya da ne bileyim felc kalacakmisim gibi aklima durduk yere düsünceler geliyor Bazen görüntü geliyor gözüme kednimi ölürken görüyorum ya da felc ve yatakda hic hareket edemedigimi görüyorum Bu tür seyleride cinlerin yapmasi mümkünmü acaba? Bilen varmi? Vesvese bu mu oluyor? Görüntüler varken uyanik oluyorum Yani rüyamda falan görmüyorum Lütfen biri bana cinlerin bunlari nasil yapabildikerini anlatabilirmi?! Sanki gördüklerim gercek olacakmis gibi geliyor Allah korusun Tesekürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com