Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
büyü, için, tutmamasi

Büyü Tutmamasi İcin

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Büyü Tutmamasi İcin

Büyü tutmamasi icin

simdi yazacagim terkip hakin ve resulünün ehlibeytinin rahmetine kavusmus bir hoca tarafindan verilnistir sahihtir mücereptir ben ve arkadaslaim tarafindan denenmistir önden 2 rekat namaz kilin hasil olan sevabi resulüekrem ve onun ehlibeytinin ruhuna ve ervahina bagislayin bir kac tövbe bir kac salati selam cekip 1 fatiha okuyup niyet alin niyeti söyle alin yarrabi okuyacagim yasinin yüzü suyu hürmetine bir daha bana yapilan bütün sihir ve büyüleri bana tutmasin ebedeiyete kadar der niyetinizi elinizdeki ipe üfürürsünüz sonra yasini okumaya baslayin her mübine gelince ipe dügüm atarken niyetinizi yazdigim gibi der ipi sikica dügümler dügümlemez niyetinizi ipe üfürür sünüz böylece 7 mübinde yaparsiniz islem bittikten sonra o ipi 7 kat naylona sarip üstünüzde tasirsiniz ipin rengi siyahtan baska hepsi olur isterseniz o ipten birde ev icin yapabilirsiniz o zaman söyle diyceksiniz okudugum bu yasinin yüzü suyu hürmetine bir daha benim evime yapilan büyü ve pislikleri evime ebediyete kadar tutmasin senin rizanla rabbim dersin her mübinde islem bittikten sonra o ipi 7 kat naylona sarar kible tarafina yüksek yere asin faydasini görceksiniz hic sek ve süphe olmasin burada satirlarima son verirken gününüz aydin ve huzurlu bereketli olsun yapma zamanini herkes kendi secsin konularimi iznim olmadan kopyalayanlara hakim haram olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com