Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
buyucu, diyenlere, etmek, helâk, mumkunmu, surpriz

Buyucu Helak Etmek Mumkunmu? Diyenlere Bir Surpriz

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Buyucu Helak Etmek Mumkunmu? Diyenlere Bir Surpriz

Buyucu helak etmek mumkunmu? Diyenlere bir surpriz

Bir kahini ve ben buyucuyum sihirbazim diyen veya bu islerle mesgul olan zorba fasik zalim kimseleri helak istermisiniz?oyle ise beni dinleyin bir buyucunu helak kahr etmek istersen ayin son cumartesi gunu 2 rekaat helaki buyucu namaz kilin birinci rekaatta fatihadan sonra 11 kez fil suresi ve 1 kez kafirun suresi oku ikinci rekatta fatihadan sonra 11 tebbet suresi oku 1kez felak 1kez nas oku selam ver selamdan sonra 7kez ya sadidel batsi filan ibni filanete hazas seetu ve hazel eceli el vahen el aman el aman el aman min zavalil filan ibni filaneteoku sonra bu surei serifi bir kagida hurufu mukatta ile yaz sonra buyucunun ismi o kagida ilave et sonra bu aziymetide yaz kagidi bir akar suya atin ve geri bakmadan ordan ayril hemen saatinda bir dakka gecmeden buyucu helak etmis olurbunu haksiz yapanlara ve kopya edenlere baska sitelere koyanlara hakkim helal degildircunku ben sahsen baska bir kac sitede bu gun oldum o sitelerde bu paylasimi arayanlar cokturama halya benim bu metodu bilen hic bir arkadasda halya yokdur diye ilimalemi uyelernen paylasmak istedim bu bir ornek olarak yazdim yazilan sure ve azimeti sir olarak kalmasini isteriz ama sunu diyim bu uygulama ile her cur buyucunu ve zalimi dusmani kafir adam olsa bile bir saat icinde bir dakka gecmeden helak etmek mumkunbir adamin buyucu bile olsa canini kiymak biliyoruz ki ne kadar buyuk gunah oldugunuyine eger bu sitede bu yontem yazan olubsa uzur dileriz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com