Allah İçin Acilyardim Lütfen |
08-06-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Allah İçin Acilyardim LütfenALLAH İÇİN ACİLYARDIM LÜTFEN selamun aleyküm burada paylaşılan bilgilere bakarak ALLAHIN izniyle sizinde aracılığınızla derdimden kurtulurum diye düşünüyorum 40 yaşındayım 7 veya 8 yaşlarında saçım alınarak aileme benim saçım kullanılarak polatlı civarında büyü yaptırılmıştır ailem yani annem babam boşandı annem hastalıklarla uğraştı en son ms hastalığından anevrizmadan 2005 de vefat etti ben ona düşmanlıkdan başka birşey hissedemedim malesef yıllarca bir aradada olamadık yaklaşık 25 senedir aynı şehirde olmamıza rağmen babamlada arasıra görüşürüz heyoluyp yalnız kaldım bu hayatda ve her işim ters gitti evlenemedim iş konsusunda da terslikler tabii ne tür bir büyüdür bilmiyorum çok üstüne gittiysemde bir sonuç alamadım bazen imanımı kaybedecek hale geliyorum bu şekilde yaşamak çokzor sürekli sebepsiz bir heyecan hali bişey olacakmış gibi saçma sapan korkular uykusuzluk çalışamama kararsızlık uyku isteği yada hiç uyuyamama ve karşı cinsin benden uzak durması gibi vs yazmakla bitmez sorunlar bu sorunumu çözecek bir kardesım varmı mail yoluyla messenger vs farketmez nasıl dilerse görüşelim benim dünyamı ahiretimi kurtarmış olur ki ona yaaşadıkça duacı kalırım ALLAH cümle hastalara şifa derlilere deva versin amin saygılarımla lütfen acil yardım BU ŞEKİLDE BİR YARDIM TALEBİNİ BU FORUMA YAZDIĞIMİÇİN SİTE YÖNETİCİLERİNDEN ÖZÜR DİLERİM LÜTFEN KALSIN BİRSÜRE |
|