Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bozma, büyü, bölüm, kurallarımız

Büyü Bozma Bölüm Kurallarımız

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

- Bölüm Büyü Bozma , bölüm başlığı dışında konular açmak yasaktır , dikkate alınmaz ise açılan konu silinecektir

- Konu açmadan önce Arama yapın Tekrar niteliğindeki (mevcut olan) konular silinecektir

- 18+, argo İçerikli konular kesinlikle yasaktır !

-Konu içinde üyeleri küçük düşürücü sözler söylemek,tartışma yaratıcak sözler yada hakaret etmek yasaktır

- Konu başlığı konunun içeriğine dair olmalıdır Türkçemizi bozmayan başlıklar kullanınızKonuyla alakasız konu başlıklarını içeren konular Silinecektir

- Konu baslıklarının ilk harflerini büyük yazınız

- Konular altına yapılan gereksiz mesajlar silinecektirr

- Bu Bölümde Flood yapmak ( ard arda yorum ) yasaktır

- Konu Altında muhabbet yasaktır

- Kural ihlali Niteliginde konu ve mesaj gördügünüzde bölüm moderatörlerine pm(özel mesaj) atarak ilgili şikayetinizi bildiriniz

emek harcadıgımız Şu kurallara saygı duyunuz ve uyunuz !
Keyifli Forumlar

Not: Parapsikoloji ve Spritualizm Kategorisindeki tüm bölüm kuralları aynıdır ve hepsi aynen Gecerlidir

-Asema

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-06-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Sayın Asema,

Yıllardır büyülerden çektim Tam evlenmek üzere oluyorum evlenemiyorum, kazandıklarım gidiyor, çok ağır psikolojik rahatsızlıklar çekiyorum filan sonunda tek çare olarak ******lara gidildi ve çok yüklü paralar verilerek halledildi ancak bu son dönemde şu anda evlenmek üzere olduğum şahısla kılıç keser gibi ayrıldık birbirimizin yanında durmaya tahammülümüz yok Yine büyü yapıldığını anladık Yapan kişiyi de biliyoruz Bunu daha önceden de yaşamıştık Ancak yine, ******lara/hocalara gitmek istemiyorum Zaten bu şahıslara sordum anormal rakamlar istediler yine 3-4 gündür sıkıntım çok arttı Sirkeli su ve banyo ve dualarla ferahlıyorum Ama tekrarlıyor Ayrıca da maalesef birbirimizi çok sevmemize rağmen erkek arkadaşımla da konuşuyoruz ama yanyana bile gelemiyoruz Aynı sıkıntılar onda da mevcut Ne olur beni ve sevdiğimi bu beladan kurtaracak birine, "ancak allah rızası için" temizleyebilecek birilerine yönlendirebilir misiniz?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com