Rabbimden Af Dilemek İçin Nolurr Nolur Yardım Edin |
08-06-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Rabbimden Af Dilemek İçin Nolurr Nolur Yardım EdinRabbimden af dilemek için nolurr nolur yardım edin dostlar biliyorsunuz yeniyimyardımınıza ihtiyacım varbilgim acizliğim çözüm buldurtmuyorçok pişmanım çok canım yanıyor bir kaç gündür ne okuyayım ne yapayım derken sadece Aytel Kürsi ve Yasini şerif e sarılıyorum başkasına elim varmıyor , gücüm yetmiyorha tamam etkili bir sevgi duası bulmak için dolanıyordum dualar esmalar , başka terkibler6 yıl önce birini çok sevmiştimailesi istememişti beni ozamanbu kız çok süslü ondan eş olmaz demişlerdi sevdiğimmeannesini elini öpmeye gittik eini vermedi ittii beni gelmedi istemeyebizde sadece benim aileme haber verip evlenmeye kara verdikbu kararı aiesine açıkadı hep yurt dışına gidrdi çalışmayabir akşam geldi elinder bir muska vardıannesi onu korumak için vermişo son görüşüm oldu 8 ay sonra evlendiben öyle hastalıkalr geçirdimki bazı sabahlar yaşıyormuyum diye annem kontrol ederditedavi sürecimde inanılmaz borçalra girdikama ne teşhis konuldu ne tedavi bulunduişim okulum tepetaklak olduhiç beddu etmedim, ah etmedim onanapabilirdimallahın takdırı idio süreçte dine sarıldım eksik yanalrımı gördüm halada öyle aciz ve cahilimkio süreçte iki defa daha evlenemye niyetlendim ama hep ona gitti yüreğim ona hiç bişey diyememştimiçimde idi herşeykarşıma çıkan o iki kişide aynı sebebelrele gitti tam evlenme teklif edip seni tanıştıtracağız ailemizle diyorlar haftasına kalmıyor iki üç gün içinde aynı cümleler ezberletilmiş gibi gidiyorlarben bunları yaşarken bir gün karar verdim ona bir şekilde ulaşacağımönce dedimki araştıralım hala evlimi , durumu ne çocuğu varmıçocuğu varsa haşa bu günaha girememgeçen yıl araştırdık everli ayrı idiiki yılda 11 kez iş değiştirmiş borç içinbde idiçocuğu yoktu bismillah ona hakkımı helal edeceğim dedim yapamadım sitede yazılarımı okuyan bilirhayatımda yakın süreçte biri gittiallahım anlamıyorum bana evlenmet eklif eden 3 kişide ezberletilmiş gibi aynı cümlleri söylüyorseni çok sitiyorum ama engelelr varailem kabul etmez hazır değilim iki gün önce ailesi ile tanıştırmaya can atan adamlara ne oluyor? bundan önce sadece namaz sonrası dua eder başka şey yapmazdımbu ekz bu zinciri kıracağım dedimartık bu işe son vereceğim ama elim gitmiyor dua etmekten başaskınakıyamıyorum onayapamıyorum canını yakacak ertip hem ben öyle acizimki rabbımden istiycem ama ben tam değilimki varmı hakkım bilmiyorum bu gece tamam dedim once hakkımı helal edeceğim sonra burada bilene danışıp okuyup başlayacağım aşkım için savaşmaya rabbim en merhametli olan değil mi? ben kötü birşey istemiyorumki , onun helalı olmayı , engelelri kaldırmayı , ona ailesine çocuklarıma ve rabbime hizmet edebilmeyi istedim sadece önce ne halde ne ayapr diye facebook a bakmak istedim aylardır kapalı idirabbımın işareti profili açmış yaklaşık 1,5 yaşlarında bebeği vardemek benim araşırdığım süreçte eşi hamileymiş nasıl ağladım allahım affet nasıl bir günah işeledim bana helal olmayan birine hakkımı helal etmek için dahi olsa rahatsızlık vercektim çok utanıyorum nasıl sitedim bunu nasıl düşündümhala yaşlarım dinmiyor birazdan namaz kılıp dualara sarıalcağım, ama allah aşkına ban bir yol gösterin ben ansıl af diliycem rabbimden? ben kötü bir şey düşünmüşüm sevdiğimi ansıl ne yüzle isterimönce af dilemem lazım nolur bir bilen fikir versin bir kaç gecedir sevdiğim için namaz vaktı dua ederken hep ağlıma geliyorduamı bile tamamlayamadığım oluyor , bilemiyorum bu bir alametmi yinemi helal olmayanı istiyorum modlar bukadar şey yazıp meşgul ettiğim için nolur affediniçime bir ateş düştü sadece analtmak istedim6 yıldır susuyorum çok ağır geliyor rabbim beni aaffemezse ne yüzle ondan şimdi sevdiğim kişiyi isterrim nasıl eşim yap derim? |
08-06-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Rabbimden Af Dilemek İçin Nolurr Nolur Yardım Edincanım seni öyle iyi anlıyorum ki rabbimden af dilemek için töğbe namazı kılabilirsin bilirsin namazlar rable kulun arasında hiçbir şeyin olmadığı anlardır ve namaz en üstün ibadettir töğbe namazı kılıp allahtan af dileyebilirsin allah merhamet eder kullarına önemli olan af dilemek ve aynı şeyi tekrar etmemektir vakit namazlarını aksatma canım bende de vardı aynen senin durumundan aşık olduğum kişi çekti gitti hemde 1 günde hiçbişey söylemeden sonra evlenmek istedim bi türlü yanaşmıyordu kimse evliliğe sonra 5 vakit namazımı kılmaya başladım ve namazlardan sonra okunan dualar var onları okudum üşenmeden birde perşembeyi cumaya bağlayan gece yarısı 2 gibi 170 ayetel kürsi okudum şuan evliyim bi bebeğim olucak belki o kişiyle olmadı ama böylesi hayırlısymş istersen o namazlardan sonra okunacak duaları konu açıp paylaşayım sizinle ben o şekilde aynen uyguladığımda 1 haftada eşimle tanışmıştık 4 ay sonra da evlendik herkeste kabul süresi farklıdır önemli olan halis niyetle dua ve namazlarına sarılmak |
08-06-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Rabbimden Af Dilemek İçin Nolurr Nolur Yardım EdinAlıntı: denizer Nickli Üyeden Alıntı canım seni öyle iyi anlıyorum ki rabbimden af dilemek için töğbe namazı kılabilirsin bilirsin namazlar rable kulun arasında hiçbir şeyin olmadığı anlardır ve namaz en üstün ibadettir töğbe namazı kılıp allahtan af dileyebilirsin allah merhamet eder kullarına önemli olan af dilemek ve aynı şeyi tekrar etmemektir vakit namazlarını aksatma canım bende de vardı aynen senin durumundan aşık olduğum kişi çekti gitti hemde 1 günde hiçbişey söylemeden sonra evlenmek istedim bi türlü yanaşmıyordu kimse evliliğe sonra 5 vakit namazımı kılmaya başladım ve namazlardan sonra okunan dualar var onları okudum üşenmeden birde perşembeyi cumaya bağlayan gece yarısı 2 gibi 170 ayetel kürsi okudum şuan evliyim bi bebeğim olucak belki o kişiyle olmadı ama böylesi hayırlısymş istersen o namazlardan sonra okunacak duaları konu açıp paylaşayım sizinle ben o şekilde aynen uyguladığımda 1 haftada eşimle tanışmıştık 4 ay sonra da evlendik herkeste kabul süresi farklıdır önemli olan halis niyetle dua ve namazlarına sarılmak nolur allah rızası için bildiğin varsa paylaş,ben kötü bir eşy yapmamıştım ama ben hala yalnızımüstelik onu rahatsız edecektim ben ona ulaşmak için ağlamıyorum , bir hata yapacaktım hakkımı helal etmek haddimemi çocuğu varama hakkımı helal etmeden şuan ayrı oluğum kişiyi allahtan istemeye yüzüm yokmuş gibi geliyor çok korkuyorum16 gündür ses seda yokevlenme teklifedip kayboluverdi onuda kaybetmek istemiyorumoyle çaresiz ve yanlızımki rabbimden başka kimsem yok |
|