|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bekliyoruz, cin, ile, ilgili, musallatı, yardımlarınızı |
Cin Musallatı İle İlgili Yardımlarınızı Bekliyoruz |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cin Musallatı İle İlgili Yardımlarınızı BekliyoruzCin Musallatı ile ilgili yardımlarınızı bekliyoruz Cümleten SelamunAleyküm arkadaşlar Öncelikle sizlere olayı kısaca özetleyeyim Olay benim kız arkadaşımın başından geçiyor Kız arkadaşım anlattı bir gece ağlarken bir insan görünümlü bir varlık ona ağlamamasını söylemiş başta korkmuş fakat sonradan sakinleşmiş Bu varlıklar güngeçtikçe çoğalmışlar Kız arkadaşımın anlattığına göre onları heryerde görüyorum peşimden geliyorlar,benimle banyoya giriyorlar Hatta o kadar ileriye gitti ki bana geceleri dokunuyorlar vücuduma,su istiyorum getiriyorlar onlarla konuşuyorum dedi Ben durumu izah ettim,başına büyük belalar açabileceğini söyledim Dün akşam telefonunu aradım,telefon kendi kendine açıldı,kız arkadaşım birileriyle konusuyordu fakat benim sesimi duymuyordu Sonra telefon birden bire kapandı Tekrar aradığımda telefon kapalı durumdaydı Kız arkadaşımla 2 senedir birlikteyiz Kurtulmasını söyledim buradaki duaları verdim fakat okuyor mu okumuyor mu bilmiyorum Durumu annesine izah etmiş annesi hocaya götüreceğim demiş Bu sabah birlikteydik fakat bana ayrılmak istediğini söyledi Bahaneler buldu,Az önce tekrar aradım ve musallat olduklarını bana zarar verebilceklerini söyledi Çünkü beni çok seviyor bende onu çok seviyorum bu konu onları rahatsız ediyormuş Yardımlarınızı bekliyorum kardeşlerim![]() ![]() Kız arkadaşım benimle görüşmüyor ne telefonlarıma çıkıyor nede yanıma geliyor uzak dur diyor sürekli Selametle![]() ![]() ![]() Yok mu bir yardım eli uzatacak birileri :( |
|
|
|