![]() |
Er-Rahim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Er-RahimEr-Rahim ![]() ![]() ![]() Öyle Rahimsin ki, rahmetinin refhasından dimağımız ferahlar, ruhlarımız hoş kokular alır ![]() Öylesine çok merhamet edersin ki, rahmetinin bir damlasından denizler serinler, gökler nefes alır ![]() Öylesine Rahimsin ki; rahmetinin nesimi gökleri yükseltir, yeri genişletir ![]() Öylesine Rahimsin ki, kuşların kanatları rahmetine yapışarak açılır, tohumların kabukları rahmetine dokunarak kırılır ![]() Öylesine Rahimsin ki, istendiğinde zaten verirsin, istenmediğinde de lütfedersin ![]() Öylesine Rahimsin ki, hak edene hepten verirsin, hak etmeyene bile çok bahşedersin ![]() Öyle Rahimsin ki, dünyayı bu kadar güzel eylersin, ahireti ondan daha güzel eylersin ![]() Öyle Rahimsin ki, kullarının ebediyet arzusuna sonsuz mutluluğu vererek cevap verirsin ![]() Korkudan emin eyle beni ![]() Hüzünden azad eyle kalbimi ![]() Ateşden uzak eyle beni ![]() Hicrana düşürme kalbimi ![]() Rahmetinin rahmine al beni ![]() Merhametinin kucağına al kalbimi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|