Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allaha, atesten, belâdan, bilinmeyen, duasi, siginma

Atesten Ve Bilinmeyen Beladan Allah'a Siginma Duasi

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Atesten Ve Bilinmeyen Beladan Allah'a Siginma Duasi

Atesten ve Bilinmeyen Beladan Allah'a Siginma Duasi

Okunuşu: "Allahüme inni es'elüke minel-hayri küllihi 'acilihi ve acilihi ma alimtü minhu ve ma lem a lem Ve e'uzü bike mine s-serri küllihi acilihi ve acilihi ma alimtü minhü ve ma lem a lem ve es'elüke'l-cennete ve ma karrabe ileyha min kavlin ev amelin Ve e'uzü bike minen-nari ve ma karrabe ileyha min kavlin ev amelin Ve es'elüke hayra ma se'eleke abdüke ve Rasulüke Muhammedün (sav) ve e'uzü bike min serri meste'aze bike minhü abdüke ve Rasulüke Muhammedin (sav) Ve es'elüke ma kadayte li min emrin en tec'ale akibetehu rusden"

Anlamı: "Allah'im! Bildigim ve bilmedigim, hemen verdigin veya daha sonra verdigin (dünya ve ahiretin) her türlü hayrini Senden istiyorum Bildigim ve bilmedigim, hemen verdigin veya daha sonra verdigin (dünya ve ahiretin) her türlü serrinden Sana siginiyorum Senden cenneti ve beni cennete yaklastiracak sözleri ve isleri yapabilmeyi nasip etmeni istiyorum Cehennemden ve beni cehenneme yaklastiracak olan sözlerden ve islerden Sana siginiyorum Kulun ve Peygamberin Muhammed (sav)'in istedigi seyleri Senden istiyorum Kulun ve Peygamberin Muhammed (sav)'in Sana sigindigi seylerden ben de Sana siginiyorum Hakkimda hükmettigin islerin sonucunu hayir yapmani istiyorum" (Hâkim, De'avat, No: 1914; bk Ibn Hibban, Ed'iye, No: 869; îbn Ebi Seybe, Dua, No: 29336)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com