![]() |
Darlık Anında Okunacak Dua |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Darlık Anında Okunacak Dua"Allâhümme raddmî bi kazâike ve bârik lî fi mâ kuddira lî hattâ lâ uhibbe ta'cîle mâ ahharte ve lâ te'hîra accelte ![]() ANLAMI: "Allah'ım, beni hükmüne razı kıl ve bana takdir olunanda bereket ihsan eyle ki, ben senin geri bıraktığını öne almanı, öne aldığım da geri bırakmanı istemeyeyim ![]() "Allâhümme raddmî bi kazâike ve bârik lî fi mâ kuddira lî hattâ lâ uhibbe ta'cîle mâ ahharte ve lâ te'hîra accelte ![]() ANLAMI: "Allah'ım, beni hükmüne razı kıl ve bana takdir olunanda bereket ihsan eyle ki, ben senin geri bıraktığını öne almanı, öne aldığım da geri bırakmanı istemeyeyim ![]() "Allâhümme raddmî bi kazâike ve bârik lî fi mâ kuddira lî hattâ lâ uhibbe ta'cîle mâ ahharte ve lâ te'hîra accelte ![]() ANLAMI: "Allah'ım, beni hükmüne razı kıl ve bana takdir olunanda bereket ihsan eyle ki, ben senin geri bıraktığını öne almanı, öne aldığım da geri bırakmanı istemeyeyim ![]() --------------- Maddi anlamda sıkıntı çektiğinizde, işlerinizi kötü gittiğinde ve paraya ihtiyacınız olduğunda Tevbe Suresi 128 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tevbe Suresi 128 ![]() ![]() لَقَدْ جَاءَكُمْ رَسُولٌ مِنْ أَنفُسِكُمْ عَزِيزٌ عَلَيْهِ مَا عَنِتُّمْ حَرِيصٌ عَلَيْكُمْ بِالْمُؤْمِنِينَ رَءُوفٌ رَحِيمٌ فَإِن تَوَلَّوْاْ فَقُلْ حَسْبِيَ اللّهُ لا إِلَهَ إِلاَّ هُوَ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَهُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظِيمِ Okunuşu : 128- Lekad câekum resûlun min enfusikum azîz(azîzun), aleyhi mâ anittum harîsun aleykum bil mu?minîne raûfun rahîm(rahîmun) ![]() (Andolsun ki; size, sizin içinizden azîz bir Resûl geldi ![]() ![]() ![]() 129- Fe in tevellev fe kul hasbîyallâh(hasbîyallâhu), lâ ilâhe illâ hûv(hûve), aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm(azîmi) ![]() (Bundan sonra eğer onlar dönerlerse, o zaman onlara şöyle de: ?Bana, Allah yeter (kâfidir), O'ndan başka ilâh yoktur ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|