Sana Sığındım Ya Rab |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sana Sığındım Ya RabYâ Rab !![]() Aciz ve eziğim acziyetimin de bilincindeyim![]() ![]() ![]() Senden birşey istemeye dilemeye yüzüm yok !![]() Nerde benim benliğim öğrendiğim değerlerim![]() ![]() ![]() Bendeki ben artık "ben" değilmiyim![]() ![]() ![]() Yürüdüğüm yoldaki engellere sebep bensem eğer![]() ![]() Ve asıl eksiklik bende ise yürütme beni![]() ![]() ![]() Bu engeller benim hayrıma ise arttır itikâdımı imânımı![]() ![]() ![]() Zirâ Sen isteyene verensin![]() ![]() ![]() Şerri hayra hayrı şerre çevirensin![]() ![]() ![]() İmkânım varken hayra ortak et![]() ![]() ![]() Gözüm kör olsa da kalp gözümü açık et![]() ![]() ![]() İnandığım kişiler azalsa da inancımı sağlam tut![]() ![]() ![]() Kendimi unuttuğum anda "SEN"i dâima hatırlama gücü ver![]() ![]() ![]() Yolunda yapılan hayrı "SEN"le aramızda gizli tut![]() ![]() ![]() Alenen bencillik taslanan hayrdan "SANA" sığındım Yâ Rab !![]() Dilimin söylediği sözleri emniyetli kıl![]() ![]() ![]() Boş söz söylemekten lâl et konuşturma![]() ![]() ![]() Susmayı seviyorum diye konuşmayı sevdirme![]() ![]() ![]() Yerinde ve zamanında az ama öz konuştur![]() ![]() ![]() Alnımı seccademden ayırma![]() ![]() ![]() Elimi tesbihsiz koyma![]() ![]() ![]() Öfkemi yutmaktan başka içki içirme![]() ![]() ![]() Müslümanın içtiği en güzel içkidir öfke yuttur bana Yâ Rab !![]() Dergahına el açtığımda katından kovma![]() ![]() ![]() İşlediğim günahlardan azad tevbemi kabûl et![]() ![]() ![]() Ayağımı kötü yoldan dilimi yalan sözden![]() ![]() ![]() Elimi haram kıldıklarından gözümü yasakladığından![]() ![]() ![]() Kulağımı kötü sözden kalbimi imânsızlıktan koru![]() ![]() ![]() Herkesten el ayak çekip huzuruna durmaktan![]() ![]() Yalnız SENİN rızanı isteyip elimi yalnız SANA açmaktan![]() ![]() Verdiğin ni'metlerin şükründen mahrum bırakma![]() ![]() ![]() Hayırlı kıldığından razı et![]() ![]() ![]() Sana sığındım Allahım![]() ![]() ![]() Yalnız SANA![]() ![]() Amin amin |
|
|
|