![]() |
Kalbim Adın ile Yanar.. |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Kalbim Adın ile Yanar..Kalbim Adın ile Yanar ![]() ![]() Günaydınım ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerimi açınca Sen varsın yanı başımda Seninle uyanmak ne güzel ![]() ![]() ![]() ![]() Yüzümde şükre vesile bir tebessüm olur, Seninle başlayan her günün sabahında Yüreğimi teslim ettiğim ![]() ![]() ![]() ![]() Kalbimi Senden başkasına bırakmadın bu sabah ta ![]() ![]() Kalbim Seninle dolu yine Adın yüreğimde uyanmak ve adın ile inşirah bulmak Beni hayata bağlayan Senin Sevdan ![]() ![]() Bana hayatı veren Sensin ![]() ![]() Hayatım Senin ![]() ![]() Her zerre gibi bende Seninim ![]() ![]() Kalbim Seni anar ![]() ![]() ![]() ![]() Sen ol demeseydin olmazdım Varettin varlığına aşikar eyledin Sebeb-i varlığımı emir buyurduğun nimetlerle güzelleştirdin Sen ki kulluğa layık gördün beni, emrin başım üstüne ![]() ![]() Sen ki gel dedin bana ![]() ![]() ![]() ![]() Sen ki lutfeyledin ![]() ![]() ![]() ![]() Ben ki misafirinim bu dünya da, sahiplenmekten çekinmem mi ![]() ![]() Sen ki beni önemseyen, kendine kul eyleyen, Sen ki yalvarışımı yakarışımı duymak isteyen Rabbul Alemin ![]() ![]() Ben ki lutfunla can bulan bir nefes, Ben ki aczim ile şükrümle el açan kulunum! Ellerim hep açık istemekte, Varlığımı rızanın yollarına kurban eyle ![]() ![]() Kalbim Seni anar ![]() ![]() Varedişinle var olan bedenimi tarifsiz bir huzur kaplar ![]() ![]() "Rüzgar esmeyince dal sallanmaz, Allah demeyince kalp uyanmazmış" Kalbim uyanır adını andıkça Anmayan kalbin hali ne olur zifiri karanlıklarda Seninle uyanır kalbler, seninle diri kalır bu bedenler ![]() ![]() Seninle kurtulur karanlıkların kuytusundan ![]() ![]() Anmazsam karanlık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karanlıkların kuytusunda bırakma Ya Rabbim ![]() ![]() Sensizlik zindanında mahkum etme bizleri ![]() ![]() Adını anmayan kalbi neyleyim ![]() ![]() Bu yürek emanet bu bedene, Senden gayrısını doldurursa içine, emaneti nasıl teslim edeyim ![]() ![]() Kalbimi Senin ile atmaya ![]() ![]() ![]() ![]() Varlığımı rızanın yollarına kurban eyle ![]() ![]() Kalbime her daim adını andır ![]() ![]() ![]() ![]() Amin ![]() ![]() (aLıntıdır)
|