![]() |
Vur sen'i Bende Hadi .. Delikanlı'm.. |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Vur sen'i Bende Hadi .. Delikanlı'm..Bu kaçıncı gidiş ![]() ![]() Ve benim izldiğim kaçıncı fiLm! Bu sefeR masum'dum , çok masum ![]() ![]() Sadece aşK'ımLa açmı$dım koLLaRımı ![]() ![]() çaLmı$dım yüReğinin kapıLaRını deLikanLım'ın ![]() ![]() gönüL odasına misafiRmi$im meğeR ![]() ![]() Oysa , oysa ben ebediyete geLmiştim ![]() ![]() aLdığım nefeS , pamuk ipLiğine bağlı hayat ![]() ![]() kaRaLamışdım biR kaLemde ![]() ![]() Ve çaLmışdım yüReğinin kapıLaRını deLiKanLı'mın ![]() ![]() gönüL odasında misafirmişim meğeR ![]() ![]() Ne koLaymış roL yapmak senin için ![]() ![]() Oysa ben , senden biR habeR geLmişdim sana ![]() ![]() Hayat toz pembe ![]() ![]() aşk kıRmızı ![]() ![]() yüRek mavi ![]() ![]() Gökku$ağında oLan oLmayan tüm renkLeR vaRdı yüReğimde ![]() ![]() Ve hepsinin biR anLamı ![]() ![]() oysa biLmezdim ben saRının hüzüne koktuğunu ![]() ![]() ve biLmezdim gidi$ni saRıyLa anLatacağımı ![]() ![]() "GüLüm benim" demişdin ya bana deLikanLı'm ![]() ![]() "güLün soLdu" ![]() ![]() hayat veRen yok ![]() ![]() keLimeLeR biLe düşman şimdi bana ![]() ![]() Ve adını oLuştuRan heR haRf katiLim ![]() ![]() Cinayetim oLdu bu şiir ![]() ![]() DöRt duvaR aRasında ![]() ![]() Sana giT! demek o kadaR isteRdim ki ![]() ![]() Ama dedim ya ![]() ![]() Ben kaLıcı geLmişdim sana ![]() ![]() İstemedin ![]() ![]() Canın sağoLsun ![]() ![]() deLikanLı'm ![]() ![]() Şimdi biR ba$Ka ayRıLığa büRünüR yüRek ![]() ![]() Akşam oLdu gidişin çökeR yine odama ![]() ![]() seLuetin yine duvaRımda ![]() ![]() Ahhh ![]() ![]() biR küfRetsem ağız doLusu yaLnızLığa ![]() ![]() DuyaR mısın , başka beden'de nefeS buLuRken kendine ![]() ![]() HatıRLadın değiL mi "hayatımda biRi vaRdı" dediğini ![]() ![]() GüLünü soLduRan tek cümLen ![]() ![]() Şimdi taşınıyoRum yüReğinden deLikanLı'm ![]() ![]() Ama senden istediğim tek biRşey vaR ![]() ![]() Hadi ![]() ![]() vuR ![]() ![]() öLdüR beni buRada ![]() ![]() VuR yüReğimden de yansın canın ![]() ![]() O yüRek de bana ait zeRRe yok çünkü ![]() ![]() O yüRek seninLe doLu'ydu ![]() ![]() VuR sen'i bende hadi ![]() ![]() Buna da cesaRetin vaR mı deLikanLı'm ?! Tetiği çekmeye niyetin vaR mı
![]() ![]()
|