![]() |
Sen Diye Birşey Yokki Umutlarımda |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Sen Diye Birşey Yokki UmutlarımdaSen Diye Birşey Yokki Umutlarımda Bitti ![]() ![]() ![]() Bu son cıglık, benden yana ![]() ![]() ![]() Son haykırıs ![]() ![]() ![]() Kapatıyorum sayfamı ![]() ![]() ![]() Seni yazmak geceler boyu, sana bile fazla ![]() ![]() Tasıyamazsın cümleleri ![]() ![]() Bu son ![]() ![]() ![]() Vazgecmek, kendime verdigim en kolay ceza ![]() ![]() ![]() Tükenişimi izlemeni istemiyorum ![]() ![]() ![]() Bu sefer ben terk ediyorum seni ![]() ![]() ![]() "Seviyorum" ve "Gidiyorum" ![]() ![]() ![]() Sevmek ve gitmek ![]() ![]() ![]() Sana yakısır bir sevgi bu ![]() ![]() ![]() Al, sana yakısanı ve cek git sevmelerimden ![]() ![]() ![]() Sen beni degil, ben seni gönderiyorum bilinmezliklere ![]() ![]() ![]() Sana dair ne bir yazı ne bir gözyaşı ![]() ![]() ![]() Sen diye birsey yok ki umutlarımda ![]() ![]() ![]() Sen bugüne özel bir dünya ![]() ![]() Ben o dünyanın icinde, sana yabancı bir sehir ![]() ![]() Sehrimin ısıklarını sönduruyorum, sana ragmen ![]() ![]() ![]() Seni ögütüyorum kalbimde, keskelere yer vermeden ![]() ![]() ![]() Sana ölüyorum, yeniden dogmak adına! Bir kez daha olmayacak! Alıstır benden gelen son cümlelere kendini ![]() ![]() ![]() Ben diye birsey yok sende ![]() ![]() ![]() Şimdi, seni bitiriyorum her nefeste ![]() ![]() ![]() Bil ki; Seni "sana" hapsediyorum, bana ragmen
![]() ![]() ![]()
|