Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bizler, çok, görmeden, rab, sevdik

Bizler Seni Görmeden Çok Sevdik Ya Rab..

Eski 08-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bizler Seni Görmeden Çok Sevdik Ya Rab..

Bilmem ki nasıl anlatılır bu çoşkulu hüzün

Sanki içim çıkasıya kadar ağlayacak gibi Gözyaşlarımdan nehirler akıtabilecek gibi Ama gözünü bile açamayacak kadar halsiz, mecalsiz gibi

Bilsem ki ben ağladığımda sen döneceksin Bilsem ki ufacık bir umut var dönmene dair Bırak nehirleri, gözyaşımdan okyanuslar beslensin ozaman Aşıklar beni görüp kıskansın ozaman Vuslat nasıl olurmuş görsün cümlesi

Ah bir bilsem döneceğini Bir umut, bir ışık

Bir an baksam gözlerinin içine, sadece bir an Söz

Dayanılmaz hasretinin ardından ab-ı hayatım bile olsa vuslatı ayn'nın, ayrılmanın verdiği ızdırap bile dolsa yüreğime Sözüm olsun Sadece bir an Doyasıya bakayım o gözlerine Sonra yansın bu ruhum ne çıkar, gördüm ya o gözleri, bi an olsun bakabildim ya Yansın varlığım, ne çıkar

Ve BİZ,

ve

BİZ

ya Rasullullah

Her an aşkınla oturup aşkınla kalkan

Seni bütün aleme anlatan

Aşkını dağlara taşlara haykıranlardan ümmetinden olmak istiyoruz

Yardım et Allah'ım (cc) ne olur yardım et

Amin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com