![]() |
Kabe İmamlari Hatim Seti Cüz- 24 - Türkce Mealli Video |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kabe İmamlari Hatim Seti Cüz- 24 - Türkce Mealli VideoGünümüzde namaz ihmali, bir çok müslümanda kanayan bir yara olduğu gerçeğini kimse reddedemez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() beş vakit namazını devamlı olarak cemaatle kılan kimseye, -u Zülcelal şu beş imtiyazı bağışlar; 1-Dünyadaki maişetinin darlığı onun üzerinden kaldırılır, 2-Kabir azabına uğramaz ![]() 3-Kitabı sağ tarafından verilir ![]() 4-Sırat köprüsünden şimşek gibi geçer ![]() 5-Hesapsız olarak cennete girer ![]() kullarından nimetlerine karşı şükür ister ![]() ![]() HAYDİ KALK NAMAZINI KIL KAÇMASIN |
![]() |
![]() |
![]() |
Kabe İmamlari Hatim Seti Cüz- 24 - Türkce Mealli Video |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kabe İmamlari Hatim Seti Cüz- 24 - Türkce Mealli Videobeş vakit namazını devamlı olarak cemaatle kılan kimseye, -u Zülcelal şu beş imtiyazı bağışlar; 1-Dünyadaki maişetinin darlığı onun üzerinden kaldırılır, 2-Kabir azabına uğramaz ![]() 3-Kitabı sağ tarafından verilir ![]() 4-Sırat köprüsünden şimşek gibi geçer ![]() 5-Hesapsız olarak cennete girer ![]() kullarından nimetlerine karşı şükür ister ![]() ![]() HAYDİ KALK NAMAZINI KIL KAÇMASIN |
![]() |
![]() |
|