![]() |
Kuran Hafızı Kadın... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuran Hafızı Kadın...KURAN;ın insanlara bir rahmet olarak gönderdigi ![]() ![]() ![]() ![]() Abdullah b ![]() Kabeyi hac ve RESULULLAH’ın kabrini ziyaret etmek için yola çıkmıştım ![]() ![]() ![]() Kendisine; Esselamü Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatüh ! diyerek selam verdim ![]() - BUDA, ÇOK ESİRGEYİCİ RABLERİNDEN BİR SELAMDIR! mealindeki 58 ![]() -Ona senin iyiligini versin ,sen burada ne yapıyorsun ?diye sordum ![]() ![]() - KİMİ SABTIRIRSA,ONU YOLA GETİRECEK YOKTUR… mealini okudu ![]() ![]() -Sen nereye gitmek istiyorsun ?diye sordum ![]() ![]() -KULUNU, BİR GECE MESCİDİ HARAMDAN, MESCİDİ AKSAYA GÖTÜREN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Sen kaç günden beri buradasın? diye sordum MERYEM SÜRESİNİN 10 ![]() kuran-SEN SAPA SAGLAM OLDUGUN HALDE ÜÇ GECE… mealini okudu ![]() -BEN SENİN YANINDA YİYECEK BİR ŞEY GÖREMİYORUM ?DEDİM ![]() -BANA YEDİRENDE ,İÇİRENDE O DUR ![]() ![]() ![]() -SEN NE İLE ABDEST ALIYORSUN ?diye sordum ![]() ![]() -SU BULAMAZSANIZ,O VAKİT TEMİZ TOPRAĞA TEYEMMÜN EDİNİZ ! ![]() ![]() ![]() -Benim yanında yiyecek var,yemek ister misin? dedim BAKARA süresinin 187 ![]() -SONRA GECEYE KADAR ORUCU TAMAMLAYINIZ ![]() ![]() ![]() -Bu ay Ramazan ayı değil ki! dedim BAKARA süresinin 158 ![]() -HER KİM,GÖNLÜNDEN (VACİP OLMAYAN AMELLERDEN)BİR HAYIR İŞLERSE,ONA MUKAFATINI VERİRİZ, ÇÜNKÜ C ![]() ![]() ![]() ![]() -Seferde iftar bize mübah kılınmıştı ya! dedim BAKAR SÜREİNİN 184 ![]() -ORUÇ TUTMANIZ SİZİN İÇİN DAHA HAYIRLIDIR,BİLİRSENİZ ![]() ![]() ![]() -Sen ne için benim seninle konuştugum gibi konuşmuyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() -O SÖZ ATMAYA DURSUN,MUHAKKAK ONUN YANINDA HAZIR BİR GÖZCÜ VARDIR… mealini okudu ![]() -Sen kimlerdensin ? diye sordum ![]() ![]() -SENİN İÇİN HAKKINDA BİR BİLGİ HASIL OLMAYAN ŞEYİN ARDINA DÜŞME, ÇÜNKÜ KULLAK, GÖZ VE KALB, BUNLARIN HERBİRİ, BUNDAN MESULDUR ![]() ![]() -Ben hata ettim, hakkını helal et …dedim ![]() ![]() -SİZE BUGÜN HİÇ BİR BAŞA KATMA VE AYIPLAMA YOK ![]() ![]() ![]() ![]() -Seni deveme bindirip kafilene yetiştirsem olur mu? dedim ![]() ![]() -SİZ NE HAYIR YAPARSANIZ ONU BİLİR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -MÜ’MİNLERE SÖYLE,GÖZLERİNİ HARAMDAN SAKINSINLAR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kuran- Haydi bin deveye dedim, binmek isterken deve kaçtı, kendisinin elbiseside yırtıldı ![]() ![]() - SİZE ÇARPAN HER MUSİBET, KENDİ ELLERİNİZİN İŞLEYİP KAZANDIĞI ŞEYLER YÜZÜNDENDİR… mealini okudu ![]() -Deveyi tutup bağlayıncaya kadar sabret dedim ![]() ![]() -BİZ ONU HEMEN SÜLEYMANA ANLATMIŞTIK… mealini okudu ![]() -Haydi bin deveye ![]() ![]() ![]() ![]() -BUNLARI BİZE RAM EDEN ’IN ŞANI NE YÜCEDİR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -YÜRÜŞÜNDE MUTEDİL OL,SESİNİDE ALÇALT… mealini okudu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -ARTIK KUR’AN’DAN KOLAY GELENİ HANGİSİ İSE ONU OKUYUNUZ … mealini okudu ![]() ![]() -Sana çok hayır verilmiştir dedim ![]() ![]() ![]() -SALİM AKIL SAHİPLERİNDEN BAŞKASI İYİ DÜŞÜNEMEZ mealini okudu…biraz gittikten sonra -Senin kocan var mı ? diye sordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -EY İMAN EDENLER! ÖYLE ŞEYLERDEN SORMAYINIZ Kİ, SİZE AÇIKLANIRSA FENANIZA GİDECEKTİR… mealini okudu…Artık bende sustum… ![]() ![]() ![]() -İşte senin kafilen bu! Onun içinde senin kimin var?dedim ![]() ![]() -O MAL,O OĞULLAR,DÜNYA HAYATINI ZİYNETİDİR… mealini okudu ![]() ![]() ![]() -Onlar hac kafilesinde necidirler?diye sordum ![]() ![]() -DAHA NİCE ŞEYLER FEYDA ETTİ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Şu çadırların içinde seninkiler kimlerdir?diye sordum ![]() ![]() ![]() kuran-,İBRAHİMİ DOST EDİNMİŞTİR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -,MUSAYA DA HİTAP İLE KONUŞTU ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -EY YAHYA! KİTABI KUVVETLE TUT… mealini okudu ![]() ![]() -Ey İBRAHİM !EY MUSA! EY YAHYA! diyerek seslenince üç genç çıkageldiler ![]() ![]() -ŞİMDİ SİZ BİRİNİZİ GÜMÜŞ PARA İLE GÖNDERİNİZDE BAKSIN,ONUN HANGİ YİYECEGİ TEMİZSE,ONDAN SİZE RIZIK GETİRSİN!… mealini okudu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -GEÇMİŞ GÜNLERDE TAKDİM ETTİGİNİZ İYİLİKLERİN KARŞILIGI OLARAK AFİYETLE YİYİNİZ, İÇİNİZ!… mealini okudu…Fakat ben kadının ogullarına… -Şimdi siz onun(annenizin) hal ve şanını bana anlatmadıkça yiyeceginiz bana haram olsun! dedim ![]() ![]() bunun üzerine gençler -Bu bizim anamız,Rahman olan ’a karşı bir hataya düşmek korkusuyla kırk yıldan beri Kur’anı kerim ayetlerden başkasını konuşmaz…dediler ![]() ![]() ![]() -BU DIN KİME DİLERSE ONA VERECEGİ BİR FAZL VE İNAYETTİR ! ,BÜYÜK FAZL VE KEREM SAHİBİDİR… mealini okudum ![]() ![]() Kırk yıl boyunca, bir insanın bütün ihtiyaçlarının kendisinden ayetler okuyarak dile getirdigi ve anlaşıldıgı sorulan sorular yine ondan ayetler okuyarak cevap verdigi bir kitap, O (c ![]() ![]() ![]() ![]() -O, birbiriyle ahenkli yedi göğü yaratandır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|