![]() |
Seçmiyor Gözüm Aşkı |
![]() |
![]() |
#1 |
RaHaTSiZ
|
![]() Seçmiyor Gözüm AşkıSeçmiyor gözüm aşkı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yalnızlığımı sormayın bu aralar kafası karışık ![]() ![]() Kollarım yedi cihanı kucaklayacak kadar;kucaklayan mı var ? Ama'larım bitmiyor daima,öznelerim yükleme sevdalı,beni tanıyacaksan tanımamaya çalış ![]() Beni benden daha iyi tanıyanlara şaşırdığım çok oldu çünkü ![]() ![]() ![]() ![]() Bir bakışın sıcaklığına inanasım var fakat samimiyetine daha çok ihtiyacım var ![]() ![]() Gülüşlerimin ölüme inat olduğunu düşünüyorum ve öyle düşünmeye devam edeceğim ![]() ![]() Kimseyle kavgam yoktur kendimle olan kavgam çok çatışmalı olur ![]() ![]() Çözemediklerim düşman başıma,büyütürüm zamanla,ulaşamadıkça kendimi örselerim ![]() ![]() Eskittikçe güzelleşirim ufkumda tek başına dans ederim ![]() ![]() Zamana da uyum sağlayamadım doğru zamanı yakalayamadım yanlış zamanlarda yaşıyordum bir gün gelip beni de durdurup ezecek biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşam uzun bir çizgi tek ipte cambaz olmak zor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ummadığın bir anda oluyorsa en güzel şeyler sabretmek gerekiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşünmek ve çözmekten sıkıldım bu hayatı,bir düğüm atıyorum bir düğüm daha örülen bir kazak gibi bitmiyor sorular ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ~~ Evren İçener ~~
|
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Seçmiyor Gözüm Aşkı |
![]() |
![]() |
#2 |
mate
|
![]() Cevap : Seçmiyor Gözüm AşkıÇalışmadığım yerden çıkıyor hayat cevap veremiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha ne olsun ![]() ![]() ![]() ![]() teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Seçmiyor Gözüm Aşkı |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Seçmiyor Gözüm AşkıAnladığımı sandığım herşeyin anlamsızlaştığını farkettim ![]() ![]() Bir bakışın sıcaklığına inanasım var fakat samimiyetine daha çok ihtiyacım var ![]() ![]() Teşekkürler rahatsız yüreğine sağlık ![]()
|