Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşkı, gözüm, seçmiyor

Seçmiyor Gözüm Aşkı

Eski 02-29-2008   #1
RaHaTSiZ
Icon47

Seçmiyor Gözüm Aşkı

Seçmiyor gözüm aşkı En çok göz pınarlarım seviniyor bu işe
Yalnızlığımı sormayın bu aralar kafası karışık
Kollarım yedi cihanı kucaklayacak kadar;kucaklayan mı var ?
Ama'larım bitmiyor daima,öznelerim yükleme sevdalı,beni tanıyacaksan tanımamaya çalış
Beni benden daha iyi tanıyanlara şaşırdığım çok oldu çünküAnladığımı sandığım herşeyin anlamsızlaştığını farkettim
Bir bakışın sıcaklığına inanasım var fakat samimiyetine daha çok ihtiyacım var
Gülüşlerimin ölüme inat olduğunu düşünüyorum ve öyle düşünmeye devam edeceğim
Kimseyle kavgam yoktur kendimle olan kavgam çok çatışmalı olur
Çözemediklerim düşman başıma,büyütürüm zamanla,ulaşamadıkça kendimi örselerim
Eskittikçe güzelleşirim ufkumda tek başına dans ederim
Zamana da uyum sağlayamadım doğru zamanı yakalayamadım yanlış zamanlarda yaşıyordum bir gün gelip beni de durdurup ezecek biliyorumZamanın neye zamanı var ? Bana ne yararı var? Zamansızım bundan sonraZaman yok ben varımGerçekler de bir zamanlar hayaldiler,doğmadan önce hayaldim şimdi gerçekHayallerim değişse de olsun bazen hayal etmesi de güzelBir gün gerçek olması düşüncesi kıpırdatıyorsa içiniGüzel gelir hayat
Yaşam uzun bir çizgi tek ipte cambaz olmak zorDüşmek gerekiyor en dibe kaş göz dağılana dek belki de
Ummadığın bir anda oluyorsa en güzel şeyler sabretmek gerekiyorBelki de gün geliyor aklaşıyor saçların,yaşın başın almış oluyor,gençlik ateşinden yoksun bir ölüyü oynuyorsun Kırışıkların sayısı almış başını gitmiş,gerçeklerin düpedüz doğru sen kendini tanıyorsun
Düşünmek ve çözmekten sıkıldım bu hayatı,bir düğüm atıyorum bir düğüm daha örülen bir kazak gibi bitmiyor sorularÇalışmadığım yerden çıkıyor hayat cevap veremiyorumYolum uzun;şimdilik seçmiyor gözüm aşkı

~~ Evren İçener ~~

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Seçmiyor Gözüm Aşkı

Eski 02-29-2008   #2
mate

Çalışmadığım yerden çıkıyor hayat cevap veremiyorumYolum uzun;şimdilik seçmiyor gözüm aşkı

Daha ne olsun Az biraz can yakıyor desem yalan olmaz hani
teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-29-2008   #3
gülgüzeli

Anladığımı sandığım herşeyin anlamsızlaştığını farkettim
Bir bakışın sıcaklığına inanasım var fakat samimiyetine daha çok ihtiyacım var

Teşekkürler rahatsız yüreğine sağlık

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com