Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Kıssadan Hisse

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
inşaallah

Benim İnşaallah

Eski 08-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Benim İnşaallah

Nasrettin hoca birgün camın önünde havaya bakıp hanımına yarın hava iyi olursa tarlaya gidip tarlayı süreceğini kötü olursada evde kalıp evi boyayacağını söylemişBunun üzerine hanımı hocaya;

''Beyde ki inşa''

hoca hanımına;

''Ya inşa'ı,maş'ımı var?'' demiş, ''İyi olursa tarlaya kötü olursa boyaya''
Sabah olmuş hava çok güzelHoca tarlanın yolunu tutmuş derken karşıdan gelen bir jandarma ekibi görmüş jandarma hocaya yaklaşıp bi köyü sormuş hoca da;

''Orası çok uzak ancak 2 günde gidebilirsiniz ve oraya araba işlemez'' demiş bunun üzerine jandarma hocayı da alıp köyün yolunu tutmuş hoca istemese de mecburen yola koyulmuş jandarmayı götüren hoca 2 günde eve gelmek için yollarda çile çekmiş derken kanter içinde eve ulaşmış

Kapıyı çalmış,

hocanın karısı;''kim o?'' demiş

hoca;

benim inşa

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com