Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Kıssadan Hisse

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
geçti

Geçti Artık...

Eski 08-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Geçti Artık...

Çocukluğumdan beri dar mekanlarda sıkılır ve bu tür yerlerden feryat edercesine uzaklaşırdım İleri yaşlarda bunun bir hastalık olduğunu anlamış fakat kurtulamamıştım Oysaki dar mekanlara ister istemez girecektim

Beni bir tabuta koymuşlardı ama her nasılsa gözlerim kapalı olmasına rağmen onları görebiliyordum

-Genç yaşta öldü zavalı halbuki yapacak birçok işi vardı

Gercektende birçok işim yarım kalmıştı Evin taksitini ödeyememiş çocuğuma bisiklet alamamış vb

Bunları düşünürken bir sesle irkildim Geçti artık geçti diyordu Halbuki ne kadarda güzel araba kullanıyordum

Olup bitenleri hatırlamaya çalışırken dostlarımın tabutun ön kapağını kapatmaya başladıklarını fark ettim Avazım çıktıgı kadar bağırmaya çalıştım Olmadığını görünce dehşet içinde içeriye sızan ışığa baktım

-Aman 'ım ne olacak şimdi halim

Bu arada omuzlara alınıp götürülmeye başlanmıştım Dışarıdaki seslerden yağmur yağdığı fark ediliyordu Camiye gidiyor olmalıydık Şu yakınımda olup da gidemediğim yer

Evet şu kaza olmasaydı ne kadarda iyi bir adam olacaktım

Yine o sözler kulağıma gelmeye başladı,

Geçti artık geçti

Biraz sonra tekrar omuzlara alındım Mahalle kahvesinin önünden geçerken arkadaşlarım günlük sohbetlerini duydum Tabutun eğildiğini fark edince son yokuşu çıktıgımızı anladım Tabutun başındakilerden biri ;

-Rahmetlinin tersliği öldüğü günden belli baksana sırılsıklam olduk diyordu, duyduklarıma inanamıyordum

Bir süre sonra yere indirilip tabutun kapağının açıldığını gördüm, beni içine su dolmuş derin bir çukura koydular

Aman 'ım bu kabir değil mi? O ana kadar buraya geleceğimi hiç düşünmemiştim Feryatlarımı kimse duymuyor ve üzerimi örtmek için yarıştıklarını hissediyordum Yine karanlıkta kalmış ve dua etmeye başlamıştım

-Ya Rab bir fırsat daha yok mu diye inliyordum Aynı ses yine kulaklarımda çınlıyordu; geçti artık geçti

Yattığım yerden yavaşca doğruldum dışarıda sağnak bir yağmur yağıyordu Terden sırılsıklam olmuştum Son bir gayretle fırlayarak gözlerimi açtım Yatağımdaydım ve başımdaki doktor GEÇTİ ARTIK GEÇTİ diye bağırıp duruyordu

Etrafımdakilerin şaşkın bakışları karşısında toparlanmaya çalıştım

Ya Rabbi sana zerrelerim adedince şükürler olsun iyi bir kul olmak için ya bir şans daha vermeseydin

Cüneyt SUAVİ

MUHABBETLE

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com