![]() |
Akrep Nalan (otobiyografi) |
![]() |
![]() |
#1 |
bukettt
|
![]() Akrep Nalan (otobiyografi)26 NİSAN 1954 Ankara Yenimahalle doğumluyum ![]() ![]() ![]() Füsun Nalan Açın
![]() ![]() ![]() ![]() Eğitimimi Ankara Bahçelievler Alparslan ilkokulunda, Ortaokulu Adana Kız Lisesi ve Uşak Ticaret Lisesinde tamamladım ![]() ![]() 1972-1980 Yılları arasında Şaban Karamancı Demir Çekme Fabrikasında, Ahmet Karamancı Oksijen Fabrikasında ve İnterfarma A ![]() ![]() ![]() ![]() Muhasebecilik yaptığım yıllarda Ankara Sanat Evinde tiyatro çalışmalarım oldu ![]() ![]() ![]() Sahne tozunu yutunca; muhasebecilik tüm cazibesini yitirdi ve tiyatro ile birlikte barmaidlik yapmaya başladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şarkı söylemem ve konuşmaya başlamam sanıyorum aynı zamana denk geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yıl 1980 di ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klüp 12, Paella , Memos ve Küfe çalışmalarının ardından ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bugüne kadar (Kasım 2005) iki sinema filminde ve iki de televizyon dizisinde aktrislik denemem oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neden akrep? 1978 yılında filan hayatımda ilk defa at yarışı oynadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdilik bu kadar biyografi yeter:-)) Allah ömür verirse önümüzdeki zamanları, zamanı geldiğinde yazarım ![]() ![]() ![]() Sevgi ve sağlıkla ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Akrep Nalan (otobiyografi) |
![]() |
![]() |
#2 |
kutlubyr
|
![]() Cevap : Akrep Nalan (otobiyografi)Severim Akrep Nalanı , emeğinize teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() |
|