![]() |
O Da Benim Sevdiklerimin Listesidir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() O Da Benim Sevdiklerimin ListesidirBir Cuma vakti cemaat tek tük camiye girmekte ![]() Meşhur İmam Abdürrezzak Hoca kürsüde ![]() ![]() Girenlerin arasında Hızır (a ![]() ![]() Hz ![]() ![]() Kürsüde imam sohbete başlıyor, çok feyizli bir sohbet oluyor ![]() Hızır (a ![]() ![]() Cami yavaş yavaş dolmakta ![]() Adam, bir müddet sonra uyuklar bir vaziyette sallanıyor, ha uyudu ha uyuyacak ![]() ![]() Hızır (a ![]() “Bu sohbet kaçmaz, uyuyacaksın ![]() ![]() Adam: “Uyumam, beni rahat bırak ![]() ![]() Hızır (a ![]() ![]() Adam ha uyudu, ha uyuyacak bir durumdayken, Hz ![]() “Uyuyacaksın, dedim!” Adam: “Ben de sana uyumam, beni rahat bırak, dedim!” der ve ekler: “Biz feyzimizi Abdürrezzak`tan değil, Rezzak olan `tan alıyoruz ![]() ![]() Yoksa, senin Hızır olduğunu söylersem, bu cemaatten yakanı zor kurtarırsın ![]() “Hızır (a ![]() “Ya Rabbi! Bu nasıl iştir, bendeki listede bu zatın ismi yok! “ Cenab-ı Hak lisan-ı münasiple cevap verir: “Ya Hızır! Sana verdiğim liste beni sevenlerin listesidir ![]() Bir de bende bir liste var ki, o da benim sevdiklerimin listesidir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|