Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Kıssadan Hisse

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dertsiz gömleği

Dertsiz Gömleği&Quot;

Eski 08-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dertsiz Gömleği&Quot;

Adamın biri çok zenginmişBirgün gözleri rahatsızlanmış ve görmez olmuşBaşlamış çare aramayaKime gittiyse çare bulamamışGel zaman git zaman birisi demiş ki senin çaren varFakat dertsiz birisini bulup gömleğini gözlerine sürersen gözlerin açılır demişAdam dertsiz birini bulmak için yollara düşmüşŞu beldede var demişler ve tarif edilen kişiyi bulmuşSormuş:
Arkadaş senin derdin varmı?
Adam başlamış anlatmaya
Arkadaş senin derdin benimkinden daha çok demiş
Demişler falan beldede varGitmiş yine tarif edilen yeri bulmuş
Arkadaş senin derdin varmı? dinlemiş adamı
Oooo arkadaş senin derdin benimkinden daha fazla demiş
Yıllar sonra demişlerki,filan dağda bir çoban var hiç derdi yokElinde baston düşmüş yollara,patika yollardan düşe kalka çobanın yanına varmışSelam faslından sonra demişki:
Arkadaş senin derdin varmı?
Çoban; arkadaş benim hiç derdim yok
Adam sevinçten ne yapacağını şaşırmışElhamdülillah nihayet buldum demiş
Arkadaş senin gömleğine gözümü sürersem gözlerim açılacak demiş
Çoban; arkadaş bende çok sevindim ama benim gömleğim yok demiş

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com