|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
gerçek, hissemutlaka, okuyunuz, sevgikıssadan |
![]() |
Gerçek Sevgi....Kıssadan Hisse(Mutlaka Okuyunuz) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gerçek Sevgi....Kıssadan Hisse(Mutlaka Okuyunuz)gerçek sevgi ![]() ![]() ![]() ![]() O gün adliye binasının önü ana baba günü gibiydi ![]() ![]() ![]() ![]() Mahkeme başlamıştı ![]() ![]() -Anlat bakalım anne derdin ne?Bu yaştan sonra neden boşanmak istiyorsun? Nene anlatmaya başladı: -bak hakim bey evladım şu görmüş olduğun ihtiyar admla ben tamı tamına 60 yıllık evliyim ![]() ![]() ![]() ![]() ben bi çocuğumuz olmasını çook istiyordum ![]() ![]() ![]() -biz birbirimizi çok seviyoruz çocuk için ayrılmayalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dedi bende gerçekten seviyordum kabul ettim ![]() ![]() ![]() ![]() Bak hayatım dedi sana yeni bir çocuk getirdim ![]() ![]() ![]() ![]() Bende her gece saat 3 te kalkıp o çiçeği suladım ![]() ![]() ![]() ![]() Beni boşa bu duygusuz adamdan hakim bey evladım ![]() Hakim olanları dinledikten sonra dedeye yönelir ![]() -eşini dinledin baba gel bide seni dinleyelim ![]() dede suçlamalardan yüzü kıpkırmızı olmuş bir şekilde utanarak hakimin karşısına çıkar: -söylenenleri dinledim evlat ![]() ![]() Ben bahçıvanım çiçekleri çok iyi bilirim ![]() hakim: -Nedir baba söylede bilelim ![]() dede: -sedef çiçeği suyu hiç sevmez ![]() ![]() ![]() Eşimin boynunda ağrılar vardı doktora götürmüştüm ![]() ![]() ![]() uyku tatlıdır hakim bey oğlum ona gece kalk dolaş sonra tekrar yat deseydim yapamazdı ![]() ![]() O her gece kalkar çiçeği sular geri gelir yatardı ![]() ![]() O uykuya dalınca gece kalkar çiçeğin toprağını değiştirirdim ![]() ![]() ![]() ![]() (alıntı) |
![]() |
![]() |
|