![]() |
Ucu Kırık Kalemimden! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Ucu Kırık Kalemimden!uCu KıRıK KaLeMiMm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ufacık bir kagıda ve ucu kırık kalemime esir düştüm yine ![]() ![]() ![]() ![]() her vedanda olduğu gibi simdi bir tek onlar benimle ![]() ![]() ![]() ![]() kolay olurdu önceleri ; sana olan kırgınlığımı, kırık kalemimle ufacık kağıtlara uzun uzun cümlelerle anlatmak ![]() ![]() ![]() sanırım değişen birşeyler var şimdi ![]() ![]() ![]() elim gitmiyor kalemime ![]() ![]() ![]() gitmek için cabaladığındaysa kalemim ondan kacıyor ![]() ![]() ![]() ben seni yazdım mı yani ? ugruna bir hayat adadığım seni ; ufacık kağıt parcalarına sığdırabildim mi ![]() ![]() ![]() ha gayret! yazılmalı birkaçyüz satır daha ![]() ![]() ![]() sen birkaç veda daha etmelisin bana ![]() ![]() ve ben o vedalardan sonra seni yazmalıyım yine ![]() ![]() ![]() ucu kırık kalemimle o yırtık kağıt parcalarına ![]() ![]() ![]() ![]() ne yani simdi ben yazdım mı seni cok mu ağır geldi bu son vedan ![]() ![]() ![]() yada tüm vedalarının bir eserimiydi bu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() en azından ’GEL’ yazmalıyım;tüm diger parcaların sonuna eklediğim gibi ![]() ![]() ![]() ![]() geri döndürürdü her seferinde o ’GEL’ ler seni ![]() ![]() ![]() ![]() yada ben öyle kandırdım kendimi ![]() ![]() ![]() ![]() hayaline yenik düştü kapandı biraz gözlerim ![]() ![]() ![]() ![]() actığımda bir cüle yazabildiğimi farketti yorgun yüreğim ![]() ![]() ![]() ![]() ÜZGÜNÜM;BEN SENİ COKTAN YAZDIM VE COKTAN KOYDUM NOKTANI SEVDİĞİM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|