Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Kıssadan Hisse

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
geldim, hanım, inşallah, kapıyı

Aç Kapıyı Hanım İnşallah Ben Geldim

Eski 08-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aç Kapıyı Hanım İnşallah Ben Geldim

Aç kapıyı hanım inş ben geldim

Adam bir akşam vakti hanımına:

-Yarın yağmur yağarsa evdeyimYok eğer yağmazsa tarlaya gidip çift süreceğim demiş

Hanımı:

-İnş söyle bey inş

Adam:

-Ne inşı hanım,bunun inşı maşıı mı varZira ortada iki seçenek var,bir üçüncüsü yok ki,dedim ya,yağarsa evdeyim,yağmazsa tarladayım, der

Hasılı hanımı,sen yinede inş de,bakalım sabah ola hayr ola diye,ne kadar ısrar etsede,Adam inadına demez inş

Neysee,Sabah olur,hava açık ve gayet güzeldirBizim ki hazırlanır ve yola çıkarDerken olan olur

Şöyleki:

O gece bir cinayet işlenmiş ve her yerde faili aranıyormuş

Tam o sırada bizimkinin etrafı sarılır ve hiç bir yere gidemezsin derler

Zira çizilen robot resim onunkinin tıpatıp aynısı

Her ne kadar ben masumum bu işte bir karışıklık var dese de kar etmez ve içeri alınır

Sorgu süal derken hasılı sabaha kadar adam ecel terleri döker

Yorucu,bir o kadar da meşakkatli geçen bir geceden sonra,gelen bir haberle,gerçek failin yakalandığı ve suçsuz olan bu adamın da derhal serbest bırakılması şeklinde anons yapılrVe adam serbest bırakılır

Adam,Başına gelen bunca aksilikten sonra iyice yıkılmış,güç takatı kesilmiş,iki büklüm olmuş bir halde Evinin kapısını çalarHanımı,

-KİM O ? diye seslenince,Adam:

-"AÇ KAPIYI AÇ HANIMİNŞALLAH GELEN BENİM"der,

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com