![]() |
Aç Kapıyı Hanım İnşallah Ben Geldim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aç Kapıyı Hanım İnşallah Ben GeldimAç kapıyı hanım inş ![]() Adam bir akşam vakti hanımına: -Yarın yağmur yağarsa evdeyim ![]() ![]() Hanımı: -İnş ![]() ![]() ![]() Adam: -Ne inş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hasılı hanımı,sen yinede inş ![]() ![]() ![]() Neysee,Sabah olur,hava açık ve gayet güzeldir ![]() ![]() ![]() Şöyleki: O gece bir cinayet işlenmiş ve her yerde faili aranıyormuş ![]() Tam o sırada bizimkinin etrafı sarılır ve hiç bir yere gidemezsin derler ![]() Zira çizilen robot resim onunkinin tıpatıp aynısı ![]() Her ne kadar ben masumum bu işte bir karışıklık var dese de kar etmez ve içeri alınır ![]() Sorgu süal derken hasılı sabaha kadar adam ecel terleri döker ![]() Yorucu,bir o kadar da meşakkatli geçen bir geceden sonra,gelen bir haberle,gerçek failin yakalandığı ve suçsuz olan bu adamın da derhal serbest bırakılması şeklinde anons yapılr ![]() ![]() Adam,Başına gelen bunca aksilikten sonra iyice yıkılmış,güç takatı kesilmiş,iki büklüm olmuş bir halde Evinin kapısını çalar ![]() -KİM O ? diye seslenince,Adam: -"AÇ KAPIYI AÇ HANIM ![]() ![]() ![]() alıntı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|