![]() |
Hayalini Değil Seni Öpmek İstiyorum... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Hayalini Değil Seni Öpmek İstiyorum...Sevgini kalbimde hissetmek,gozlerine dalmak istiyorum ![]() ![]() ![]() Oradan hic cikmamak ve kalbine akmak istiyorum ![]() ![]() ![]() Hic bir soru sormadan ciglikllar icinde uyanip ismini haykirmak istiyorum ![]() ![]() ![]() Kalabalik sehirlerde senle kaybolmak,seninle cok uzaklara gitmek istiyorum ![]() ![]() ![]() Icimdeki boslugu seninle doldurmak kendimi tamamlamak istiyorum ![]() ![]() ![]() Hayattan bikmis bir haldeyken yuzunu gorerek kendime gelmek istiyorum ![]() ![]() ![]() Ruhum bedenimden ayrildiginda bas ucumda ellerimden tutarak dua etmeni istiyorum ![]() ![]() ![]() Gecenin kor karanliginda cimenler uzerinde uzanip yildizlari seyretmek ve bir yildiz kaydiginda o dakikanin bitmemesini dilemek istiyorum ![]() ![]() ![]() Hayalini degil seni opmek, sana dokunmak, saclarini oksamak, sana sarilmak ve yanmak istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Gozlerinden akacak bir damla yas olmak ve beni kaybetmemen icin asla aglatmaman,her an gulmeni istiyorum ![]() ![]() ![]() Gozlerindeki gizliligi bir tek ben bulmak ve onu hep saklamak istiyorum ![]() ![]() ![]() Agzindan cikacak tek bir soz olmak ve dudaklarindan su misali dokulmek istiyorum ![]() ![]() ![]() Sabahin ilk isiklariyla elinde bir gulle kapima gelmeni ve beni mahsum bir opucukle uyandirmani istiyorum ![]() ![]() ![]() Omrumun en guzel gunlerini seninle yasamak seninle olmek istiyorum ![]() ![]() ![]() Son nefesimde o guzel ismini vermek ve mahsere kadar askin oldumu omuzlarimda tasimak istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Simdi bir dusun bukadar zorken sevmek ben gerekirse yuregimi ellerine birakmak cesaretinde bulunuyorum ![]() ![]() ![]() Sensiz bir hayat dusunemiyorum ![]() ![]() ![]() Oyle bir hayatta yasamakta istemiyorum ![]() ![]() ![]() Gunes olup gunlerini aydinlatmak, Ay olup karanlikta bir umut isigi gibi pencerenin onunde gozlerinde parlamak istiyorum ![]() ![]() ![]() Acaba Çok Mu Şey İstiyorum?
|