Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hayalini, istiyorum, öpmek

Hayalini Değil Seni Öpmek İstiyorum...

Eski 02-28-2008   #1
gülgüzeli

Hayalini Değil Seni Öpmek İstiyorum...

Sevgini kalbimde hissetmek,gozlerine dalmak istiyorum
Oradan hic cikmamak ve kalbine akmak istiyorum
Hic bir soru sormadan ciglikllar icinde uyanip ismini haykirmak istiyorum
Kalabalik sehirlerde senle kaybolmak,seninle cok uzaklara gitmek istiyorum
Icimdeki boslugu seninle doldurmak kendimi tamamlamak istiyorum
Hayattan bikmis bir haldeyken yuzunu gorerek kendime gelmek istiyorum
Ruhum bedenimden ayrildiginda bas ucumda ellerimden tutarak dua etmeni istiyorum
Gecenin kor karanliginda cimenler uzerinde uzanip yildizlari seyretmek ve bir yildiz kaydiginda o dakikanin bitmemesini dilemek istiyorum
Hayalini degil seni opmek,
sana dokunmak,
saclarini oksamak,
sana sarilmak ve yanmak istiyorum

Gozlerinden akacak bir damla yas olmak ve beni kaybetmemen icin asla aglatmaman,her an gulmeni istiyorum
Gozlerindeki gizliligi bir tek ben bulmak ve onu hep saklamak istiyorum
Agzindan cikacak tek bir soz olmak ve dudaklarindan su misali dokulmek istiyorum
Sabahin ilk isiklariyla elinde bir gulle kapima gelmeni ve beni mahsum bir opucukle uyandirmani istiyorum
Omrumun en guzel gunlerini seninle yasamak seninle olmek istiyorum
Son nefesimde o guzel ismini vermek ve mahsere kadar askin oldumu omuzlarimda tasimak istiyorum

Simdi bir dusun bukadar zorken sevmek ben gerekirse yuregimi ellerine birakmak cesaretinde bulunuyorum
Sensiz bir hayat dusunemiyorum
Oyle bir hayatta yasamakta istemiyorum
Gunes olup gunlerini aydinlatmak,
Ay olup karanlikta bir umut isigi gibi pencerenin onunde gozlerinde parlamak istiyorum

Acaba Çok Mu Şey İstiyorum?

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com