![]() |
Bir Kasabada Dört Mahalle |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Kasabada Dört MahalleBir Kasabada Dört Mahalle Küçük bir kasabanın dört ayrı mahallesi varmış ![]() Birinci mahallede ''Evet ama''lar yaşıyormuş ![]() '' Evet ama''lar her zaman ne yapılmaı gerektiğini bildiklerini düşünürlermiş ![]() Yapma zamanı geldiğinde ise ''evet,ama'' diye cevaplarmış ![]() ![]() ![]() İkinci mahallede ''Yapacağım''lar yaşarmış ![]() Ne yapacaklarını bilirlermiş ![]() ![]() Ama yapacakları sırada şanslarını kaçırdıklarının farkına varırlarmış ![]() Bu mahallede insanların dizleri dövülmekten yara bere içindeymiş ![]() Hayatı ertelemek için verdikleri kararı bile ertelerlermiş ![]() Üçüncü mahallede yaşayan ''Keşke''cilerin hayatı algılama güçleri mükemmelmiş ![]() Neyin yapılması gerektiğini daima en isabetli şekilde bilirlermiş ama ![]() ![]() ![]() Maalesef her şey olup bittikten sonra ''keşke''cilerin de başları hep kanarmış,duvarlara vurmaktan! Kasabanın en yeşil bölgesinde,en güzel evlerin olduğu mahallede ise ''İyi ki yaptım''lar otururmuş ![]() ''Keşke''ciler bu mahallede yürüyüşe çıkar,etrafa hayranlıkla bakarmış ![]() ''Yapacağım''lar ''Keşke''cilerle birlikte bu mahallede yürüyüşe çıkmak ister,ama bir türlü fırsat bulamazlarmış ![]() ''Evet ama''lar ise mahallenin güzelliğini görmek yerine,ağaçların gölgelerinin yeterince geniş olmadığından,güneşin daha erken saatte doğması gerektiğinden şikâyet ederlermiş ![]() ''İyiki yaptım'' mahallesindeki insanların kusuru da beyinlerinde mazeret üretme merkezlerinin olmayışıymış ![]() ![]() Bu hafta hep birlikte ''İyiki yaptım'' mahallesine taşınmaya ne dersiniz? |
![]() |
![]() |
|