Allah'a Gitmezsek; |
08-05-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Allah'a Gitmezsek;'a gitmezsek; Adamın biri her zaman yaptığı gibi saç ve sakal traşı olmak için berbere gittiOnunla ilgilenen berberle güzel bir sohbete başladılarDeğişik konularda konuştularBirden ile ilgili konu açıldıBerber,"Bak adamım ben senin söylediğin gibi 'ın varlığına inanmıyorum" Adam"peki neden böyle diyorsun"Berber"Bunu açıklamak çok kolayLütfen bana söylermisin olsaydı bu kadar çok sorunlu sıkıntılı hasta insan olurmuyduTerk edilmiş çocuklar olurmuydu olsaydı bunların hiç birine izin vermezdi"Adam bir an durdu ve düşündü gereksiz bir tartışmanın içine girmek istemediği için işi bitince çıktıTam o anda caddede uzun saçlı uzun sakallı birini gördüBelliki uzun süre traş olmamıştıAdam berberin dükkanına geri döndü"Biliyormusun ne var bence berber diye bir şey yokBerber"nasıl olur ben burdayım" Adam "Hayır yok eğer olsaydı şu gördüğün kişinin saçı sakalı bu kadar uzamazdı Berber"İyide berber burada var ,adam berbere gelmiyorsa ben ne yapayımki" Adam "Kesinlikle doğru!Püf noktası bu var ve insanlar ona gitmiyorsa bu gitmeyenlerin tercihiİşte dünyada bu kadar çok acı ve kederin olmasının nedeni |
|