Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ahhhh, gözlerimden, rabbimm, ruhum, sızmakta

Ruhum Gözlerimden Sızmakta! Ahhhh Rabbimm!!

Eski 08-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ruhum Gözlerimden Sızmakta! Ahhhh Rabbimm!!

Hay HAk!!!!! Medet Ya Kadiri-i Mutlak!! Nefessizim!!Ellerimde izler varkokluyorum

gözlerimde ruhum aşikarsaklı tutamıyorum yetmiyor kirpiklerim Her an her yerde yalnızca içim ve ben ve bir de sen Rabbim Ah Rabbimben dayanamazken Rabbimbiliyors unbir avuç ölmek oluyorum her anne kadar da garibimRabbimmiçim ağzımdan çıkıyorRabbimmmbunu anlayamıyorum Rabbimölecek miyimyoksa duama icabetin mi varyoksa acı daimi mi yazılı Rabbim herşeye kadir oluşuna sığınarakhaddimi aşıp biraz zekeriyaya öykünerekzekeriyaya verdiğinden umut devşirerekistiyorumçünkü inneke terzuku men teşaau biğayri hisaabinlütfennn bekletme kulunu RabbimlütfenHay Hak! Medet YA Kadir-i Mutlak!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com