Şehadetini Alma Son Nefesimden |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Şehadetini Alma Son NefesimdenŞehadetini Alma Son Nefesimden Sevdanı yüreğe sığdıramadım ey Kebir! ![]() ![]() Sana layık olamadım![]() ![]() ![]() Belki başka sevdalar da koydum yüreğime![]() ![]() ![]() Ama hiçbirini Sana denk kılmadım![]() ![]() ![]() Sevdanı alma benden![]() ![]() ![]() Ne olur, ne olur razı ol sevgimden! Dilime gereğince dolayamadığım zikrini alma benden ![]() ![]() ![]() Yoksa çıkar bu kirli ruh, bu garip bedenden![]() ![]() ![]() Sana layık değilken gelir Sana![]() ![]() ![]() Layık olamayacağını söyleyemeden![]() ![]() ![]() Bu halde Sana varan ruh, Ardında kaç “ vah! ” bırakır, kimbilir kaç “ Yuh !! ” Miracım yapamadığım namazlarımı alma benden ![]() ![]() ![]() Beni öyle boş, öyle yoksul, öyle viran bırakma![]() ![]() ![]() Tüm hatalarıma, tüm kusurlarıma rağmen,Huzurundan kovma; bağışla… Sana yakınlığımı anlayamadığım secdelerimi alma ne olur! ![]() ![]() ![]() Sonra bu gafil, bu ahmak başı neyle örselerim?![]() ![]() ![]() Ne sunarım Sana başka, “bu Sana, yalnız Sana” diyebileceğim?![]() ![]() ![]() ![]() Yüceliğine karşı olan aczini nasıl anlatırım![]() ![]() ![]() Neyle anlar başka, bu kibirli nefsim? Merhametini gereğince hissedemediğim dualarımı alma benden ![]() ![]() ![]() ![]() Alıp ta değersiz, önemsiz, bilmeyenlerden eyleme![]() ![]() ![]() Eyleme ki, dualarım da olmazsa Sana neyle gelirim![]() ![]() ![]() Ne kalır ardımda![]() ![]() ![]() Önüme ne katarım ey Rabb’im!! Hadsiz nimetlerine yetiremediğim şükrümü alma benden ![]() ![]() ![]() Beni sevmediğin nankörlerden etme![]() ![]() ![]() Verdiklerini görmeyen körlerden![]() ![]() ![]() “Hala şükretmezler mi?” deyip te küçülttüklerinden eyleme![]() ![]() ![]() Senin gözünde küçülürsem, halim ne olur, çarem ne? Biliyorum ki daha ötesi yok Es-Samed’den ![]() ![]() ![]() Biliyorum ki her umut, her ümit Sen’den![]() ![]() ![]() Biliyor ve Sana sığınıyorum![]() ![]() ![]() ![]() Boş çevirme kapından![]() ![]() Boş çevirme ümidinden![]() ![]() ![]() Bitmeyen rahmetinin bir katresini![]() ![]() ![]() “Şehadetini” alma son nefesimden !!! AMİN ![]() ![]() |
|
|
|