![]() |
6 Yaşındaydım... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() 6 Yaşındaydım...6 yaşındaydım ![]() ![]() ![]() Hayli yaşlı bir komşumuz vardı ![]() 90 küsur ![]() Vade doldu ![]() ![]() ![]() Vefat etti ![]() Dün gibi hatırlıyorum ![]() İlk kez tanışmıştım ölümle ![]() ![]() ![]() ![]() Televizyon açmak yasak ![]() ![]() ![]() ![]() Teyp açmak yasak ![]() "Duyulur, ayıp olur" deniyordu ![]() Yüksek sesle konuşmak yasak ![]() Top oynamak yasak ![]() Anneler toplanıyor, komşu evine ![]() Babalar toplanıyor, kapı önünde ![]() Ve, cami ![]() ![]() ![]() "İnsan"a yakışır bir vakar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hüzün korteji ![]() * Yatağında, eceliyle son nefesini veren 90 küsur yaşındaki komşularımızı bile, böyle uğurlardık ![]() ![]() ![]() Hatırlarsınız ![]() * Ya bugün? Tivilerde şarkılar, türküler ![]() ![]() ![]() Kim kimi becerdi, tam gaz ![]() Maçlara devam ![]() Hálá, parite marite filan ![]() * Bakın ![]() ![]() ![]() İki kare fotoğraf veriyorum size ![]() ![]() ![]() ![]() İzmir’den ![]() İki gün önce, Hilton Oteli ![]() EGİAD "balo" yapıyor ![]() Balo ![]() Smokinli adamlar göbek atıyor, ağızlarında tank namlusu gibi purolar, takıp takıştırmış kadınlar, şen şakrak ![]() ![]() ![]() Memleket savaştaymış, ciğerimiz yanıyormuş, bıyıkları terlememiş fidanlar bir bir düşüyormuş, hikáye ![]() ![]() ![]() Sahnede, Kenan Doğulu! Hani şu 10 ![]() ![]() ![]() ![]() Çııııktık açık alınlaaa, 10 yılda her savaştaaaan ![]() ![]() ![]() Eller havaya, tempo! İzmir Emniyet Müdürü orada ![]() CHP milletvekili orada ![]() ![]() ![]() * Ne diyelim ![]() ![]() ![]() Allah içinize sindirsin kardeşim
![]() ![]() ![]() ![]() * Bi dahaki sefere "maskeli balo" yapın da, adamın biri çıkar yazar, böyle kabak gibi görünmeyin ![]()
|