Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allahımsana, seslenişim

Allah'ım!Sana Seslenişim...

Eski 08-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Allah'ım!Sana Seslenişim...

ım, azabından affına, gazabından rızana sığınırım, Senden yine Sana iltica ederim Sana gereği gibi hamd etmekten âcizim Sen Kendini sena ettiğin gibi yücesin

ım, şayet ismimi saîdler defterine yazdıysan, orada sabit kıl Şayet ismimi şakiler defterine yazdıysan oradan sil Çünkü Sen buyurdun ki, ‘ dilediğini

siler yok eder, dilediğini de sabit bırakır, Levh-i Mahfuz Onun katındadır

'ım!Sana ihtiyacım var,beni bana bırakma,bana rahmetinle muamele et,beni afet,beni bağışla,bana merhamet et
'ım!Ben çok günahkarım,Settar isminle günahlarımı ört,bu gece hatrına,beni Sensiz bırakma,Sana muhtacım,beni kendinden başkasına muhtaç etme,ne olur 'ım dualarımı kabul et,dualarıma icabet et,hakkımda en hayırlısı neyse onu bana ver
'ım!Ölüm hakkımda hayırlıysa,en kısa zamanda bana ölümü nasip et,eğerki yaşamak hakkımda hayırlıysa,en kısa zamanda beni sevindir,rızıklandır,beni hayırlara çıkart,gönlümde ne hayırlı muradım varsa ver,ver 'ım,bu gece hürmetine ver
'ım!Senden sıhhat,afiyet,sağlık,huzur isterim,hayırlı bir ömür,son nefeste imanla ölmeyi nasip et

"Eşhedu en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden âbduhu ve Resuluhu"

La ilahe İllallah Muhammedun Resulüllah,demeyi son nefeste bizlere nasip et Ya Rabbi!!!AMİNNNNNNNNNNN

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com