Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
amin, diyelim, dua

Bu Dua Ya Amin Diyelim..

Eski 08-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bu Dua Ya Amin Diyelim..

Bu Dua ya AMİN DİYELİM
BEn çok günahkârım, Rabbim kapına geldim, bütün kapılar kapandı ama senin kapın bana hep acık biliyorum Benim yüzüm kalmamada af dilemekten 'Beni affet ım Senden başka kimsem yok, ben aciz bir kulunum kapından kovma Beni ve bütün Müslümanları günahlardan tiksindir, bizi sana doğru giden yollara sal, bizi nefsimizle mücadelede yalnız bırakma Ya Rabbi!

Bizi zulüm etmekten ve zulme uğramaktan koru Bir gün biz kendimizi terk edersek sen bizi terk etme ya rabbi! Sen bizi terk edersen ne olur halimiz? Bize ilahi-Ask’ı tattır, bize Muhammedi sevdir, Bize sahabeyi sevdir, bize dünyalığı sevdirme! Bizi dünyalıktan uzak tutu rabbim

Görevde olan Mehmetçiklerimizi koru, onlara sabır ver, kolaylık ver

Asker analarına dayanma gücü ver, vatanimizi milletimizi hainlerden koru ya rabbi! bizi birbirimize düşürmeye çalışanlardan, Bizi dinden uzaklaştırmaya çalışanlardan, bizi arkamızdan vuran insanlardan uzak tut bizi

Bizi çaresizlik tuzağından kurtar, bize her zaman bir ışığın var olduğunu göster Bizi senin yolundan ayırma Sevdir bize hep sevdiklerini, yerdir bize hep yerdiklerini, bizi sevdiğin kullarının arasına al, Bizi nankörlerden eyleme

Eğer biz namazı cennetin için kılıyorsak gerçeğe lütuftandır bizi, Eğer dünyalık için kılıyorsak namazlarımızı, dünyada ver cezamızı, Biz namazı sadece senin için kılalım Rabbim bize senin askını ver Seni bulan neyi kaybeder, Seni kaybeden neyi bulur Son nefeste iman selametiyle ölmeyi nasip et bizlereaminn

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com