Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
inşirahı, siyah, yüreğimin

Siyah Yüreğimin İnşirahı...

Eski 08-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Siyah Yüreğimin İnşirahı...

Çok bilinmeyenli denklemler içinde med cezir yaşayan ruhum çırpındıkça koyu bir karanlık kaplıyor benliğimi…

titreyen ellerim, ürkek bedenimle zifiri karanlıkta bir ışık arıyordum

Buz kesen duygularım, kaskatı kesilen kalbim beni aşağılara en aşağılara çekiyordu!

Savaşma azmim yok olmuş gibiydi “ben böyle olmamalıydım” feryat çığlıkları atan inanç kalıntılarıma inat ısrarla bir

vurdumduymazlığı devam ettiriyordum…

Hiç bitmeyen gecelerim

Karabasanların istila ettiği hülyalarım…

Gece bir felaket habercisiydi artık benim için!

Tükenmek üzereydim

Ay ışığının tüm berraklığıyla penceremden odamı selamladığı bir gecede yine karabasanlarla savaşırken, ruhumun liğme liğme bin parçaya bölündüğünü hissetmenin ızdırabını yaşıyordum

Acizdim

Gözlerimi kapadım ve işte o ses “nereye bu gidiş” cılız bedenimde yankılanıyordu

Depremler başlamıştı

Yüreğimdeki putlar İbrahim’i bir edayla yıkılıyordu

Dilimde birkaç kutlu kelime “her zorluğun ardından bir kolaylık vardır” inşirahı tadıyordu siyah yüreğim

Ellerim semaya açılmıştı ki, Bilali bir seda duyuldu kainatta

İsmail’i teslimiyetle mırıldandığım ezan hiç bu kadar lezzet vermemişti

Özüme dönüyordum…

Bu ne güzel bir dönüştü

Hamd olsun İnşirahın Rabbime

Hamd olsun Bilal’ın Rabbine

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com